Hoitolaukut

Lässig - Hoitolaukku Glam Goldie, Rose

Varastossa

Hinta: 129,95 12995
Määrä: kpl
Hoitolaukku joka tekee vauva-arjestasi kauniimman ja käytännöllisemmän samanaikaisesti.
Lässig - Hoitolaukku Glam Goldie

Lässig Goldie Backpack hoitolaukku on yhtä monipuolinen kuin sinäkin perhe-elämän pyörteissä! Goldie Backpack hoitolaukku ei ainoastaan huuda tyylikkyyttä, vaan se on suunniteltu taipumaan vaivattomasti kaikkiin perhetilanteisiin, tarjoten runsaasti tilaa ja hienostunutta tyyliä.

Voit käyttää monikäyttöistä reppua joko perinteisenä reppuna tai kantaa sitä tyylikkäänä käsilaukkuna kantokahvoista. Lisäksi mukana toimitetaan pitkä kantohihna, jonka avulla voit kantaa laukkua olkalaukkuna. Ja kun olet vaunulenkillä, voit helposti kiinnittää sen vaunujen työntöaisaan vaunukoukkujen avulla.

Tämän laadukkaan repun kaikki yksityiskohdat ovat harkittuja ja viimeisteltyjä. Korkealuokkaiset materiaalit luovat ylellisen ilmeen. Goldie Backpackissa on tilava pääosio, jossa tuettu yläosa pitää laukun auki helpottaen tarvikkeiden löytämistä.

Mukana tulee erillinen hoitoalusta, kosteuspyyhetasku ja tuttipullotermos, ja laukun sisällä on omat paikat puhelimelle ja avaimille. Tämä hoitolaukku tekee arjestasi kauniimman ja käytännöllisemmän samanaikaisesti.

Koko: 30x17x36 cm