Yövalot ja White Noise WHISBEAR

Kohina lammas itkutunnistimella ja yövalolla | WHISBEAR

Myyty loppuun

Hinta: 89,99 8999

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Pehmeä suloisuus, kohina lammas, The Humming Sheep auttaa lasta nukahtamaan pinkin kohinaäänen avulla. Kohina lampaassa on CRYsensor - itkusensori jonka avulla laite havaitsee vauvan itkun, ääntelyn ja liikehtimisen ja käynnistää kohina äänen uudelleen.
Kohina lammas CRYsensor itkutunnistimella.

Turvallinen suloinen unilammas Humming Sheep auttaa vauvaasi nukahtamaan. Lampaan rauhoittava pinkki kohina tuo mieleen äidin masussa olemisen ja äidin rauhoittavan sydämensykkeen. Lempeän, hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite, jossa on CRYsensor-itkusensori. Lampaan jalkojen turvallisesti ommeltujen magneettien ansiosta lelu voidaan kiinnittää pinnasänkyihin tai lastenvaunuihin. Vauvan yövalo loistaa useassa kauniissa värisävyssä, valitse mieluisin itsellesi: valkoinen, keltainen, punainen, vihreä, tummansininen, pinkki ja vaaleansininen. Vanhempien ääni rauhoittaa, hiljentää ja nukuttaa lapsesi, mikä syventää hänen rauhan ja turvallisuuden tunteitaan. Tallennusaika on 60 sekuntia. Voit toistaa tallenteen 60, 90 minuuttia tai taukoamatta.

Ominaisuudet:
9 ääntä ja kehtolaulua, 7 valon väriä, mahdollisuus äänittää omaa ääntäsi, älykäs CRY-itkusensori, kätevä laitteen lataus USB:n kautta.

Miten itkusensori toimii?
Aluksi laite humisee 40 minuuttia – tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen ääni vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli kohina lammas havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.

CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta. Laitetta voidaan käyttää yhdellä painikkeella. Pinkki kohina suodattaa ympäristön melua ja sen voimakkuutta voidaan säätää manuaalisesti.
  • Turvallisuustakuu
  • Laboratoriotestattu

Pesuohje: Ota äänilaite pois suhina kaverin sisältä ja käsinpese päällikangas.

Äänilaite tarvitsee toimiakseen kolme AAA-paristoa. Turvallisuuden vuoksi paristot eivät sisälly tuotteeseen.

Koko:
Suhiseva Lammas CRYsensor-itkuntunnistimella 33x13x16 cm
Äänilaite: 7×2,3 cm
Pakkaus: leveys 35 cm; korkeus 13 cm; syvyys 23 cm