Kätkythälyttimet

Kätkythälytin SNUZA HeroMD

Varastossa

Hinta: 164,90 16490
Määrä: kpl

Snuza® HeroMD kätkythälytin tärisee 15 sekunnin kuluttua siitä jos laite huomaa, ettei lapsen vatsa liiku normaalisti, kuten sen hengittäessä pitäisi. Snuza Hero MD kiinnitetään lapsen vaippaan.

Nuku hyvin tietäen, että myös lapsesi nukkuu turvallisesti.

Snuza® HeroMD kätkythälytin tärisee 15 sekunnin kuluttua siitä jos laite huomaa, ettei lapsen vatsa liiku normaalisti, kuten sen hengittäessä pitäisi.

Snuza Hero MD on maailman ensimmäinen lääketeknisesti sertifioitu kätkythälytin, joka hälyttää lapsen liikkeiden ollessa heikkoja tai kun niitä on vähemmän kuin kahdeksan minuutissa.

Ellei laite havaitse liikkeitä 15 sekunnin aikana, se hälyttää värisemällä, mikä yleensä riittää saamaan lapsen hereille. Kolmen värinähälytyskerran jälkeen hälytyssignaali informoi, että hengityskatkos on havaittu kolme kertaa. Jos hengitys ei ole käynnistynyt viisi sekuntia värinähälytyksen alkamisen jälkeen niin äänihälytys kytkeytyy päälle.

Snuza Hero MD kiinnitetään lapsen vaippaan. Laite ei lähetä ääni- tai radioaaltoja (ei säteilyriskiä). Laitetta voidaan myös käyttää itkuhälyttimen kanssa, ja sitä voi käyttää yhdessä nukkuvien kaksosten tai keskosena syntyneen vauvan tarkkailuun.

Paristo sisältyy mukaan ja kestää noin puolen vuoden ajan. Langattomana tuote ei tarvitse sähköpistoketta tai johtoja.

Mitat: 6,5 cm.
Paino: 31 g.

Paristo: 1 x CR2 (sisältyy pakkaukseen).