Kätkythälyttimet

Kätkythälytin SNUZA Pico

Varastossa

Hinta: 214,50 21450
Määrä: kpl

Seuraava sukupolven Snuza® Pico kätkythälytin vauvalle. Snuza® Picon avulla voit valvoa helposti älypuhelimelta tai tabletilta vauvan liikkeitä, nukkuma-asentoa, hengitysliikkeitä ja lapsen lämpötilaa. Snuza® Pico kätkythälyttimen sovelluksen voit ladata helposti iOS ja Android laitteille.

Snuza® Pico kätkythälytin tärisee 15 sekunnin kuluttua siitä jos laite huomaa, ettei lapsen vatsa liiku normaalisti, kuten sen hengittäessä pitäisi. Tämän jälkeen seuraa äänihälytys, jos vielä 5 sekuntia kuluu ilman että tilanne olisi muuttunut.

Voit valvoa helposti älypuhelimelta tai tabletilta vauvan liikkeitä, nukkuma-asentoa, hengitysliikkeitä ja lapsen lämpötilaa.

  • Yhdistetään puhelimeen tai tablettiin.
  • Ilmainen sovellus iOS:lle ja Androidille.
  • Valvoo langattomasti (Bluetooth Low Energy) lapsen liikkeitä.
  • Vahtii vauvan ruumiinlämpötilaa.
  • Ilmoittaa vanhemmille muutoksista vauvan ruumiinlämpötilassa.
  • Värisee 15 sekunnin ja hälyttää 20 sekunnin jälkeen, jos lapsi ei liiku.
  • Ladattava paristo ja latausteline paketissa mukana.

Snuza® Pico-sovellus

Snuza® Pico-sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen näkymän kaikista mitatuista parametreista - vatsan liikerata, ihon lämpötila, kehon asento ja jopa laskutapahtuma, jos vauva kääntyy!

Huomioitavaa! Snuza® Pico laskee ulkoisetkin liikkeet eikä laite siksi ole sopiva vauvoille jotka nukkuvat yhdessä tai vauvalle joka nukkuu yhteispedissä. On suositeltavaa, ettei Snuza® Picoa käytetä kun vauva on liikkeessä esim. auton istuimessa tai rattaissa. Rattaissa paikallaan nukkuva vauva voi Snuza® Picoa turvallisesti käyttää.

Kantavuus: 10 m sisätiloissa ja 30 m ulkona.
Mitat: 4,6 x 40 x 15,6 cm.
Paino: Noin 40 g.

App sovellus: Saatavilla iOS: lle ja Androidille