Vauvan sitterit MAMAS & PAPAS

Capella Babyplay vauvan sitteri värinällä ja musiikilla

Varastossa

Hinta: 104,90 10490
Määrä: kpl
Mamas & Papas Babyplay vauvan sitteri värinällä ja musiikilla. Sitterissä on värinätoiminto joka rauhoittaa, kun vauva on levoton tai kärsii vatsavaivoista. Sitterissä lisäksi bounch toiminto, jolla sitteri reagoi lapsen omiin liikkeisiin.
Capella Babyplay vauvan sitteri värinällä ja musiikilla

Mamas & Papas Capella Babyplay sitteri jossa vauva viihtyy pitkiäkin aikoja. Sitteri on todella kevyt, joten sen siirtäminen paikasta toiseen käy helposti. Sitterissä vauva saa ergonomisen asennon jossa on hyvä olla ja nukahtaminen on helppoa. Ja mikä parasta, irroitettava päällikangas on helppo pyyhkiä kostealla.

Värinä-toiminnon ansiosta vauva rauhoittuu helposti sitteriin, varsinkin vatsavaivaisille vauvoille sitteri tuo helpostusta värinän avulla. Capella Babyplay -sitteri hytkyy vauvan liikehdinnän mukaisesti, tämä kehittää vauvan aisteja. Hytkymistoiminto rauhoittaa lasta ja sitteriin on helppo nukahtaa.

Capella Babyplay -sitterissä on irroitettava lelukaari, 3 irroitettavaa helisevää lelua sekä pilvenmuotoinen tyyny. Sitterissä on lisäksi valjaat ja se soittaa neljää eri kehtolaulua.


Tärkeät ominaisuudet:
  • värinätoiminto vatsavaivoja helpottamaan
  • Bounche -toiminto, sitteri reagoi lapsen omiin liikkeisiin

HUOM! Sitterissä on yksi asento, selkänojaa ei voi säätää alemmaksi.

Ikäsuositus:  0-6kk, max paino 9 kg. Sitteriä ei suositella käytettäväksi, kun vauva oppii itse istumaan tai punnertamaan istuma-asentoon.
 
Toimii 3 x AA pattereilla (eivät sisälly toimitukseen)

Pesuohje: tyyny konepesu 40 astetta, matto pyyhitään kostella liinalla

Mitat:  57 x 64 x 70 cm