Belly's Bestie Duo - 1 Belly Mask + 1 Stretch Mark Cream voide

Hinta: 38,90

Element Mom - Mega Moisturizing Belly Mask
Element Mom - Mega Moisturizing raskausarpivoide

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Täydellinen 2-osainen setti kosteuttavaan raskausvatsan hoitoon - Belly Mask naamio ja raskausarpivoide.
Element Mom Belly's Bestie Duo - 1 Belly Mask + 1 Stretch Mark Cream voide

Luo itsellesi hemmottelurutiini - ota omaa aikaa muutamana iltana viikossa ja aseta Belly Mask naamio vatsallesi. Rentoudu ja katso suosikki sarjaasi tv:stä. Lopuksi levitä kevyt ja kosteuttava Stretch Mark Cream voide vatsallesi. Kun vatsan iho on hellitty ja pehmeä, ei iho kiristä ja hankaa. Samalla ehkäiset tehokkaasti raskausarpien syntymistä.

Aloita Mega Moisturizing Belly Masks -naamioista, nämä naamiot kosteuttavat tehokkaasti ja syvälle, mikä auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään raskausarpien esiintymistä. Naamio on tarpeeksi suuri kooltaan, jotta saat sen istumaan mukavasti vatsan ympärille koko raskausajan, ja naamiota voidaan käyttää joko viileänä tai lämmitettynä täydellisen kotikylpyläkokemuksen saavuttamiseksi.

Lisää lopuksi kosteutusta Mega Moisturizing Stretch Mark Cream -voiteella. Kevyt, nopeasti imeytyvä vatsan hellimistuote, joka jättää ihosi sileäksi ja kosteutetuksi pitkään, minimoi raskausarpien ilmaantumista ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta.

Element Mom tuotepaketin tuotteet tasoittavat, kosteuttavat ja parantavat ihon kimmoisuutta; lukuisat ravitsevat öljyt ja keramidi, auttavat suojaamaan ihoa ja lievittämään ärsytystä ja kutinaa; Centella Asiatica edistää ihon rauhoittamista ja parantamista ja probiootti auttaa tasapainottamaan ihon mikrobiomia. Nämä kolme koostumusta muodostavat yhdessä unelmasetin ja täydellisen yhdistelmän ihanteelliseen ihonhoitorutiinisi.

Molemmat tuotteet tarjoavat hienovaraisen luonnollisen tuoksun eivätkä koskaan synteettisiä tuoksuja. Valmistaudu tehokkaaseen kosteutukseen. Tulet rakastamaan hemmotteluhoitoa! Raskausajan Must-have tuotesetti!