Kestovaipat ja lisäimut

BABYLAND kestovaippa + froteeimu, farkku

Myyty loppuun

Hinta: 9,90 990

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Yhdenkoon kestovaippa, joka sopii koko vaippaiän. Taskuvaipassa on useita kiinnittämismahdollisuuksia.Laadukas ja helppokäyttöinen Babyland taskuvaippa -ONE SIZE 

Babyland taskuvaippa muuntautuu lapsesi vaippaiän myötä. Babyland taskuvaippa käy 4-16kg lapselle, se on siis ONE SIZE-malli. Et tarvitse monia eri vaippoja -Babyland taskuvaippa käy koko vaippaiän. Säästät täten huomattavasti rahaa.

Babyland taskuvaippa on laadukas kestovaippa. Se kuivuu pesun jälkeen nopeasti ja on heti valmis uuteen käyttöön. Lisäät vain imuosan vaipan imutaskuun ja kestovaippa on valmis käytettäväksi. 

Taskuvaipassa on useita erilaisia kiinnittämismahdollisuuksia, jonka mahdollistaa vaipan useat nepparirivistöt. HUOM! Nepparirivistöt eivät kosketa lapsesi herkkää ihoa, ne ovat suojattu.
Tässä ratkaisu niille, joilla useat muut taskuvaipat päästävät vuodon läpi. Monien eri kiinnitystapojensa ansiosta Babyland taskuvaippa pitää vuodot tiiviisti sisällään eikä ohivuotoja tapahdu.

Babyland taskuvaipan päällykerros on liukaspintaista PUL-kangasta, joka hengittää eikä päästä kosteutta läpi. PUL-kangas joustaa mukavasti lapsesi liikkeiden mukaisesti. Vaipan sisäosa on pehmeää mikrofleeceä, joka pitää lapsesi ihon kuivana ja auttaa nestettä nopeasti imeytymään vaipan imuosaan. 

Saat Babyland vaipan mukana veloituksetta aina myös yhden imuosan, joka on huomattavan imukykyinen. Mukana tuleva imuosa on 3-kerroksista froteeta, joka on pehmeä ja hurjan imukykyinen sekä kuivuu pesun jälkeen nopeasti.

Vaippa tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Suuremmat tuotokset tulee huuhtaista wc-pönttöön -tämän jälkeen erottele sisäosa vaipasta ja laita pesukoneeseen. Pesu 60 asteessa. Älä käytä huuhtelu- ja valkaisuaineita.

Miksi Babyland taskuvaippa pitäisi valita?
  • Taloudellinen ratkaisu -yhden koon kestovaippamalli lapsesi koko vaippaiäksi
  • Vaippa sekä sen froteeimu kuivuvat nopeasti pesun jälkeen ja ovat heti valmiita uusintakäyttöön
  • Voi käyttää myös kuorivaippana sekä muillakin imuosilla kuin froteeimulla
Lisäimuja voi ostaa erikseen sivuiltamme.

Esimerkkikuvastamme näet kuinka Babyland taskuvaippa mukautuu eri vaippaikäkausina. Kuvassa pieni 4kk lapsi, jonka paino 7kg. Vaipassa sisällä 3-kerroksinen froteeimu.

Paketti sisältää: Babyland taskuvaipan sekä froteeimun