Vauvan unipesä

Vauvan unipesä irrotettavalla päällisellä (valkoinen)

Varastossa

Hinta: 59,80
Määrä: kpl
Rauhoittava vaaleansävyinen Premium vauvan unipesä, jossa on irroitettava päällinen ja tukeva pohja. Vauvan unipesä valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka on ihanan pehmeää vauvan iholle. Unipesä auttaa vauvaa nukahtamaan ja rauhoittaa vauvan unia kohtumaisella tunteella. Kotimainen.
Täydellinen pinnasängyssä ja perhepedissä - luo vauvalle oman rauhoittavan tilan

Unipesässä muhkea patja ja irroitettava tukeva pohjalevy, jonka ansiosta unipesä sopii mahtavasti myös lattialle esimerkiksi lastenhoitoalustaksi.


Pehmeä ja turvaa antava vauvan unipesä antaa vauvallesi rauhallisen unen. Vauvanpesä lisää turvallisuuden tuntua pienentämällä vauvan makuutilaa. Unipesä sopii täydellisesti käytettäväksi pinnasängyssä ja kehdossa. Vauvanpesä sopii myös vanhempien välissä nukuttamiseen., jolloin unipesä tuo vauvalle oman erillisin tilan. Unipesä on helppo pitää mukana matkoilla ja esimerkiksi mummolassa, jolloin lapsen nukkumisalusta ei eroa kotioloista ja vauva nukahtaa rauhallisesti. Vauvanpesän kokoa on helppo säätää kiristysnyörillä.

Premium unipesässä on tukeva irroitettava pohja. Tukevan pohjan ansiosta unipesän voi sijoittaa vaikka lattialle.

Unipesän saa jalkopäästä auki, jolloin unipesästä saa pitkäikäisemmän käytössä.

Anne &Mikael unipesä on 100% suomalainen tuote, valmistettu ja suunniteltu suomessa.

Koko: unipesän ulkopituus 72 cm ja leveys 45 cm. Sisämitat noin 58 x 25 cm. Voit säätää itse unipesän kokoa haluamaksesi unipesän päässä olevalla kiristysnyörillä. Kiristysnyörin avulla saat unipesästä leveämmän tai pienemmän.

Pesuohje: unipesän päälliset voi irrottaa pesuun ja pestä 60 asteen lämpötilassa.

Materiaali: Päälliskangas on 100% puhdasta puuvillaa ja sisusmateriaali polyestervanua. Irrotettavan pohjalevyn materaali polyesterkuitua. Materiaalit ovat tutkitusti turvallisia - Öko-Tex-standardi 100 mukaisia