Unipesät ja unituet

Vauvan vauvapesä irrotettavalla päällisellä (valkoinen)

Varastossa

Hinta: 68,90 6890
Määrä: kpl
Rauhoittava vaaleansävyinen Premium vauvan pesä, jossa on irroitettava päällinen ja tukeva pohja. Vauvan pesä valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka on ihanan pehmeää vauvan iholle. Vauvapesä auttaa vauvaa nukahtamaan ja rauhoittaa vauvan unia kohtumaisella tunteella. Kotimainen.
Täydellinen pinnasängyssä ja perhepedissä - luo vauvalle oman rauhoittavan tilan

Vauvapesän muhkea patja ja irroitettava tukeva pohjalevy, jonka ansiosta vauvapesä sopii mahtavasti myös lattialle esimerkiksi lastenhoitoalustaksi.


Pehmeä ja turvaa antava vauvan pesä antaa vauvallesi rauhallisen unen. Vauvanpesä lisää turvallisuuden tuntua pienentämällä vauvan makuutilaa. Vauvapesä sopii täydellisesti käytettäväksi pinnasängyssä ja kehdossa. Vauvanpesä sopii myös vanhempien välissä nukuttamiseen. jolloin pesä tuo vauvalle oman erillisin tilan. Unipesä on helppo pitää mukana matkoilla ja esimerkiksi mummolassa, jolloin lapsen nukkumisalusta ei eroa kotioloista ja vauva nukahtaa rauhallisesti. Vauvanpesän kokoa on helppo säätää kiristysnyörillä.

Premium pesässä on tukeva irroitettava pohja. Tukevan pohjan ansiosta unipesän voi sijoittaa vaikka lattialle.

Vauvapesän saa jalkopäästä auki, jolloin vauvapesästä saa pitkäikäisemmän käytössä.

Anne &Mikael unipesä on 100% suomalainen tuote, valmistettu ja suunniteltu suomessa.

Koko: vauvapesän ulkopituus 72 cm ja leveys 45 cm. Sisämitat noin 58 x 25 cm. Voit säätää itse pesän kokoa haluamaksesi unipesän päässä olevalla kiristysnyörillä. Kiristysnyörin avulla saat unipesästä leveämmän tai pienemmän.

Pesuohje: vauvapesän päälliset voi irrottaa pesuun ja pestä 60 asteen lämpötilassa.

Materiaali: Päälliskangas on 100% puhdasta puuvillaa ja sisusmateriaali polyestervanua. Irrotettavan pohjalevyn materaali polyesterkuitua. Materiaalit ovat tutkitusti turvallisia - Öko-Tex-standardi 100 mukaisia