Imetystyynyt, hoitoalustat

Vauvan hoitoalusta, pöllöt

Varastossa

Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl
Vauvan oma taikamaa - pehmeä hoitoalusta huolenpidon hetkiin.
Pehmeä ja suloinen hoitoalusta, joka tuo hymyn vauvan kasvoille joka vaipanvaihdon yhteydessä! Vauvanhoito on täynnä hellyyttä ja huolenpitoa, ja tämä hoitoalusta on suunniteltu tarjoamaan vauvaperheeseen sekä käytännöllisyyttä että mukavuutta.

Hoitoalusta on kuin pieni taikamaa, joka luo turvallisen ja pehmeän paikan vauvan vaipanvaihdolle tai pukemiselle. Alustan hellävarainen pinta on suunniteltu herkälle vauvan iholle – se tuntuu miellyttävältä vauvasi iholla ja pitää hänet tyytyväisenä koko hoitohetken ajan.

Unohda huoli pienistä vahingoista tai likaantumisista, hoitoalusta on valmistettu kestävästä ja liukaspintaisesta materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Voit luottaa siihen, että tämä alusta on luotu kestämään kaikki vauvanvaihdon seikkailut – oli sitten kyseessä yllätyskakka tai -virtsa. Näihin yllätyksiin kun vanhemmat eivät saa varoitusta.

Hoitoalustan suunnittelu ei rajoitu ainoastaan käytännöllisyyteen, vaan se on myös tyylikäs lisä huoneen sisustukseen. Sen pehmeä värimaailma ja söpöt kuviot tuovat lempeän tunnelman mihin tahansa ympäristöön. Voit asettaa pehmeän alustan vaipanvaihtopisteelle tai lipaston päälle, ja se sulautuu saumattomasti osaksi huoneen ilmettä.

Luo vauvallesi ja itsellesi erityinen hetki joka vaihdon yhteydessä tällä hoitoalustalla, joka yhdistää käytännöllisyyden ja suloisuuden täydellisellä tavalla. Antaudu vauvanhoitoon rakkaudella ja ilolla – meidän hoitoalustamme tekee siitä vieläkin ihanampaa!

Materiaali: päällinen akryylimuovitettua puuvillakangasta.