Tens laite - synnytyskipujen lievittäjä

{image:text}
Perfect Mama TENS laite synnytyksessä helpottaa oloa ja auttaa supistuksissa. TENS laitteella saat pikaista lääkkeetöntä helpotusta kipuun. TENS-laite on tehokas, turvallinen ja kätilöiden suosittelema tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja, toimii myös mm alaselkäkipuihin synnytyksen jälkeen. Raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen tarkoitettuja TENS-laitteita pidetään yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista.
 
Mikä on TENS laite? Mihin TENS-laite auttaa? Miten TENS laite toimii? Saako TENS laitetta käyttää jo raskausaikana? Mikä TENS-laite synnytykseen? Voiko TENS laite käynnistää synnytyksen? Onko TENS tehokas? Saat Raskauskeijun tiimiltämme vastauksen kaikkiin näihin tärkeisiin kysymyksiin.
Perfect Mama TENS laite on raskaus- ja synnytyskipujen lääkkeetön lievityskeino. TENS laite on turvallinen ja kätilöiden suosittelema tehokas keino saada synnytyskivut lievenemään. Hoito lievittää kipua auttamalla kehoa vapauttamaan luontaisia kivunlievittäjiä eli endorfiineja sekä estämällä kipusignaalien kulun aivoihin. Perfect Mama TENS laitetta voi käyttää jo raskauden aikana esimerkiksi selkäkipujen lievittämiseen

Mihin TENS-laite auttaa ja miten TENS laite toimii?
TENS kivunlievittäjä on lääkinnällinen laite, joka voi auttaa lievittämään kipua lihaksissa ja nivelissä. Se voi olla vaihtoehtona kipulääkkeille tai olla täydentämässä lääkehoitoa. “TENS” tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. TENS-hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio. Perfect Mama TENS -laite on siitä kätevä, että se voidaan ottaa käyttöön kotona heti synnytyksen alkaessa ja supisteluiden ilmentyessä, ennen sairaalaan menoa. Se auttaa raskauden aikaisiin ja sen jälkeisiin kiputiloihin, esimerkiksi alaselkäkipuihin, joita monesti tulee vauvan kanto- ja imetysvaiheessa.

Perfect MamaTENS -laitteessa 3 esiasetettua ohjelmaa synnytyksen eri vaiheisiin. Lisäksi laitteessa on BOOST-näppäin, joka helpottaa supistuksia ja antaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään.

Saako TENS laitetta käyttää jo raskausaikana?
Kyllä,
Perfect Mama TENS-laitteen käytön voi aloittaa jo noin kolme viikkoa ennen laskettua aikaa.. Synnytyskipujen lievittämisen lisäksi Perfect MamaTENS -laite soveltuu myös raskausajan viimeisten viikkojen selkäsärkyihin sekä selkäkivun lievitykseen raskausajan jälkeen sekä esimerkiksi keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen synnytyksen jälkeen. Lisäksi laite sopii myös raskauden jälkeisen yleisluontoisen selkäkivun hoitoon.

Mikä TENS-laite synnytykseen?
Kätilöt suosittelevat Perfect MamaTENS -laitteen käyttöä synnytyksessä, koska laite on turvallinen ja tarjoaa luonnollisen ja lääkkeettömän kivunlievityskeinon. Tehokkaan kivunlievityksen avulla TENS-laite auttaa äitiä pysymään liikkeellä ja jalkeilla synnytyksen aikana.

Voiko TENS laite käynnistää synnytyksen?

Laite ei käynnistä synnytystä, ainoastaan lievittää jo alkaneen synnytyksen tuomia kipuja ihon kautta tapahtuvana hermostimulaationa. Lääkkeettömät kivunlievityskeinot ja etenkin TENS-laitteet ovat yhä useammin mukana synnytyksessä. Raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen tarkoitettu Perfect Mama TENS -laitetta pidetäänkin yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista.

Onko TENS tehokas?
TENS-laitteen tehokkuus on todistettu kliinisissä tutkimuksissa. Jopa yhdeksän kymmenestä naisesta kokee saaneensa laitteesta apua synnytyksen aikana ja käyttäisi TENS-laitetta synnytyksessä uudelleen.

Ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin, kuten synnytyssairaalan kätilöön, neuvolasi hoitajaan/lääkäriin, jos olet epävarma TENS-hoidon sopivuudesta sinulle.

TENS laite synnytykseen | Perfect Mama TENS laite | Kivunlievitys | Synnytyskipuihin

  • Perfect Mama Tens laite on turvallinen ja tehokas tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja. Perfect Mama Tens laite on turvallinen ja tehokas tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja.

    Perfect MamaTENS – raskausajan ja synnytys kivunlievittäjä

    74,90 €

  • Kegal Toner lantionpohja aktivoija naisten ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa. Kegal Toner lantionpohja aktivoija naisten ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

    Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja

    109,90 €