Virtsankarkailun hoito ja kivunlievitys

Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja

Varastossa

Hinta: 109,90 10990
Määrä: kpl
Kegal Toner lantionpohja aktivoija naisten ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

Tilaa tänään - saat aloittaa harjoittelun jo muutaman päivän päästä.
Apua virtsankarkailuun - synnytyksen jälkeiseen lantionpohjalihasten vahvistamiseen oiva apu!

Lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja ponnistusinkontinenssin hoitoon
Kegel Toner on tarkoitettu naisille, jotka kärsivät ponnistusinkontinenssista eli virtsankarkailusta esimerkiksi yskiessä, nauraessa, aivastaessa, hyppiessä tai kuntoillessa. Ponnistusinkontinenssi on erityisen yleistä alateitse synnyttäneillä naisilla.

Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla.

Kegel Toner -laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja vaivatonta. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa. Ja mikä parasta, laite hoitaa harjoittelun puolestasi ja voit itse vain rentoutua. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

Voit käyttää Kegel Toner -laitetta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, vaikka et kärsisi virtsankarkailusta. Vahva lantionpohja ennaltaehkäisee virtsankarkailua sekä tekee seksuaalisesta kanssakäymisestä miellyttävämpää.
  • tehokas ja turvallinen hoitomuoto
  • lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia
  • turvallinen ja helppokäyttöinen
  • saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen
  • saattaa parantaa seksuaalista nautintoa
  • fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto
LAITTEEN KÄYTTÄMINEN
Lantionpohjan aktivointiin tarkoitettu Kegel Toner on helppokäyttöinen, tehokas ja turvallinen. Laitteessa on kaksi ohjelmaa: toinen on tarkoitettu ponnistusinkontinenssin hoitoon ja toinen lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.
Laitteen mukana toimitetaan Liberty-emätinelektrodi. Kegel Toner aktivoi lantionpohjan lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa.. Laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja vaivatonta.

HOITO-OHJELMAT
1. STRES – ponnitusinkontinenssi
2. TONE – lantionpohjan kunnon ylläpito

OHJE LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN
Kun Kegel Toner -laitteen avulla halutaan vahvistaa lantionpohjan lihaksia, STRES-ohjelmaa tulisi käyttää 20min päivässä. Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa. Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi. Välillä on hyvä pitää myös lepopäiviä harjoittelusta, jotta lihakset saavat levätä.

Pakkaus sisältää:
Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja
1 x elektrodijohto
1 x Liberty-emätinelektrodi
2 x 1,5 V AA-paristot
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi