Kivunlievitys raskausaikaan ja synnytykseen

Perfect MamaTENS – raskausajan ja synnytys kivunlievittäjä

Varastossa

Hinta: 79,90 7990
Määrä: kpl
Perfect Mama Tens laite on turvallinen ja tehokas tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja.
Tehokas, turvallinen ja kätilöiden suosittelema tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja

Raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen tarkoitettuja TENS-laitteita pidetään yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista. Kätilöt suosittelevat Perfect MamaTENS -laitteiden käyttöä synnytyksessä, koska laitteet ovat turvallisia, tarjoavat luonnollisen ja lääkkeettömän kivunlievityskeinon ja auttavat äitiä pysymään liikkeellä ja jalkeilla synnytyksen aikana. Yhdeksän kymmenestä naisesta saa TENS-hoidosta apua kivunlievitykseen synnytyksen aikana.
  • Helppokäyttöinen
  • Turvallinen sekä äidille että lapselle
  • 3 ohjelmaa
  • BOOST-painike
  • 60 pykälän voimakkuussäätö
  • Valaistu ja selkeä näyttö
  • Kätilöiden suosittelema
LAITTEEN KÄYTTÄMINEN
Perfect MamaTENS -laitteen toiminta perustuu TENS-menetelmään. Hoito lievittää kipua auttamalla kehoa vapauttamaan luontaisia kivunlievittäjiä eli endorfiineja sekä estämällä kipusignaalien kulun aivoihin.
Synnytyskipujen lievittämisen lisäksi Perfect MamaTENS soveltuu myös selkäkivun lievittämiseen viimeisten 3 raskausviikon aikana sekä esimerkiksi keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen synnytyksen jälkeen. Laite sopii myös raskauden jälkeisen yleisluontoisen selkäkivun hoitoon.

Perfect MamaTENS on helppokäyttöinen ja tarjoaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään. Laite tarjoaa tehokkaan ja turvallisen vaihtoehdon monille rajummille kivunlievitysmenetelmille. Se on lääkkeetön ja siksi turvallinen käyttää sekä äidille että lapselle.
Perfect MamaTENS -laitteessa 3 esiasetettua ohjelmaa synnytyksen eri vaiheisiin. Lisäksi laitteessa on BOOST-näppäin, joka helpottaa supistuksia ja antaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään.Pakkaus sisältää:
Perfect MamaTENS – kivunlievittäjä
2 x AA-paristot
kaulanauha
vyöpidikke
Perfect MamaTENS -ihoelektrodit
suomenkieliset käyttöohjeet
säilytyspussi