Ovulaatiotestit LIUSKA

Ovulaatiotesti RFSU liuska 7 kpl

Varastossa

Hinta: 13,50 1350
Määrä: kpl
Ovulaatiotesti, joka kertoo ovulaatiohetkesi. Ovulaatiotesti antaa tuloksen muutamassa minuutissa.
Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. RFSU Ovulaatiotesti perustuu hormonipituisuuden mittaamiseen ja on erittäin luotettava; samantyyppisiä testejä käytetään terveyskeskuksissa ja neuvoloissa. Helppokäyttöinen testi antaa selkeän vastauksen muutamassa minuutissa.

Miksi RFSU Ovulaatiotesti on niin luotettava?

Normaalisti luteinisoivan hormonin (LH) eritys lisääntyy voimakkaasti ennen munasolun irtoamista suunnilleen kuukautiskierron puolivälissä. Munasolu irtoaa eli vapautuu munarakkulasta muutamasta tunnista yhteen vuorokauteen ulottuvan ajan kuluessa tästä huipusta. LH-huipun yhteydessä munasolu on hedelmöittymiskyisin seuraavan kahden vuorokauden ajan. Eli raskauden todennäköisyys kasvaa, jos olet yhdynnässä 48 tunnin kuluessa. Voit myös tulla raskaaksi ollessasi yhdynnässä ennen LH-huippua, koska miehen siittiöt elävät useiden päivien ajan.

RFSU Ovulaatiotestillä määritellään virtsan LH-pitoisuden lisääntyminen. Tämä parantaa mahdollisuuksia määritellä munasolun irtoamisen ajankohta, mikä lisää raskaaksi tulemisen mahdollisuutta. Testi antaa 96% varman tuloksen, mikäli se tehdään käyttöohjeiden mukaan.

Mitä tulee huomioida ennen testin tekemistä?

Paras aika on klo 10 ja 20 välillä, jolloin LH-pitoisuus on suurimmillaan. On tärkeää, ettet ole virtsannut vähintään 4 tuntiin, jotta virtsassa oleva LH-hormoni ei laimene. Vältä myös runsasta nesteenjuontia kahden tunnin kuluessa ennen testin tekemistä.


* * Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä, huomaamattomassa kirjelähetyksessä. * *