Juhlan aika GINGER RAY

Party in a Box juhlatuotteet Ombre rose

Varastossa

Hinta: 26,90
Määrä: kpl
Ylellinen Party In A Box -laatikko täynnä kauniita juhlatuotteita. Näin helppoa juhlien järjestäminen ei ole ikinä ollut. Tee kaunis kokonaisuus yhteensopivilla juhlatarvikkeilla ja nauti kiireettömyydestä. Paketti sisältää kaiken tarvittavan 16 juhlavieraan kattaukseen sekä juhlien sisustukseen juhlahatut, ilmapallot ja juhlaviirin.
Upea kokonaisuus juhliin ja valokuviisi

Juhlien järjestäminen ei ole ennen ollut näin helppoa! Party in a Box -laatikko sisältää upeat ja yhteensopivat juhlatuotteet kauniiseen juhlahetkeesi. Valitse vain värimaailma laatikkovaihtoehdoistamme.

Lämmintä pinkkiä värimaailmaa rakastavat kaikenikäiset vieraat. Anna vieraiden ihastella kauniita ja yhteensopivia juhlatarvikkeita, joissa kultaiset yksityiskohdat. Kaikki mitä tarvitset juhlakattaukseen ja juhlateemaan on sinulle valittu puolestasi yhteen laatikkoon - vaivattomat ja kauniit juhlat yhdessä laatikossa.

Party Box sisältää: 16  lautasta, 16 mukia, 16  lautasliinaa, 16 juhlahattua, 1 kiiltävä “Happy Birthday” -viiri ja 5 confetilla täytettyä ilmapalloa

Juhlatarvikkeiden koko: lautasen halkaisija 25 cm, servetti 33 cm (mallina neliö), mukin korkeus 9,5 cm, juhlahatun korkeus 13 cm ja kiiltävän viirin pituus 1,8m

Juhlistaminen ei voisi olla helpompaa! Nauti!