Juhlan aika GINGER RAY

Party in a Box - juhlatuotteet 16hlö, princess

Varastossa

Hinta: 26,90 2690
Määrä: kpl
Ylellinen Party In A Box -laatikko täynnä kauniita prinsessa teeman juhlatuotteita. Näin helppoa juhlien järjestäminen ei ole ikinä ollut. Tee kaunis prinsessajuhla kokonaisuus yhteensopivilla juhlatarvikkeilla ja nauti kiireettömyydestä. Paketti sisältää kaiken tarvittavan 16 juhlavieraan kattaukseen sekä juhlien sisustukseen juhlahatut, ilmapallot ja juhlaviirin.
Upea kokonaisuus juhliin ja valokuviisi

Juhlien järjestäminen ei ole ennen ollut näin helppoa! Party in a Box -laatikko sisältää upeat ja yhteensopivat juhlatuotteet kauniiseen juhlahetkeesi. Valitse vain värimaailma laatikkovaihtoehdoistamme.

Jokainen tyttö ansaitsee prinsessa-juhlat ja olemmekin tehneet täydelliseen prinsessa juhlaan soveltuvan juhlalaatikon. Party in a Box -laatikosta löydät kaikki mitä tarvitset täydellisten prinsessa juhlien järjestämiseen! Rosan ja hopean väriset juhlatarvikkeet loistavat juhlien päätähti prinsessan kanssa! Niin kaunista!

Suloinen prinsessa-teemalaatikko sisältää prinsessa lautaset, prinsessa mukit, prinsessa tiara-hatut, prinsessa lautasliinat, "Princess"-viirin ja vaaleanpunaiset konfetti-ilmapallot! - täydellinen prinsessa maailma!

Party Box sisältää: 16 lautasta, 16 mukia, 16 lautasliinaa, 16 tiara-hattua, 5 confetilla täytettyä ilmapalloa ja 1 kiiltävä “Princess” -viiri.

Juhlatarvikkeiden koko: lautasen halkaisija 25 cm, servetti 33 cm (mallina neliö), mukin korkeus 9,5 cm, juhlatiaran korkeus 20 cm ja kiiltävän viirin pituus 1,5m

Juhlistaminen ei voisi olla helpompaa! Nauti!