Juhlan aika GINGER RAY

Party in a Box - juhlatuotteet 16hlö, rosegold

Varastossa

Hinta: 26,90 2690
Määrä: kpl
Ylellinen Party In A Box -laatikko täynnä kauniita juhlatuotteita. Näin helppoa juhlien järjestäminen ei ole ikinä ollut. Tee kaunis kokonaisuus yhteensopivilla juhlatarvikkeilla ja nauti kiireettömyydestä. Paketti sisältää kaiken tarvittavan 16 juhlavieraan kattaukseen sekä juhlien sisustukseen juhlahatut, ilmapallot ja juhlaviirin.
Upea kokonaisuus juhliin ja valokuviisi

Juhlien järjestäminen ei ole ennen ollut näin helppoa! Party in a Box -laatikko sisältää upeat ja yhteensopivat juhlatuotteet kauniiseen juhlahetkeesi. Valitse vain värimaailma laatikkovaihtoehdoistamme.

Ruusukultaista värimaailmaa rakastavat kaikenikäiset vieraat. Anna vieraiden ihastella kauniita ja yhteensopivia juhlatarvikkeita, joissa ruusukultaiset yksityiskohdat. Kaikki mitä tarvitset juhlakattaukseen ja juhlateemaan on sinulle valittu puolestasi yhteen laatikkoon - vaivattomatja kauniit juhlat yhdessä laatikossa.

Party Box sisältää: 16 ruusukultaista lautasta, 16 mukia, 16 ruusukultapilkullista lautasliinaa, 16 juhlahattua (2 erilaista tyyliä) , 1 kiiltävä “Happy Birthday” -viiri ja 5 confetilla täytettyä ilmapalloa

Juhlatarvikkeiden koko: lautasen halkaisija 25 cm, servetti 33 cm (mallina neliö), mukin korkeus 9,5 cm, juhlahatun korkeus 13 cm ja kiiltävän viirin pituus 1,8m

Juhlistaminen ei voisi olla helpompaa! Nauti!