Sängyt, kehdot ja vaaterekit

Lastensänky 0-6v. Paul - Bermbach Handcrafted

Varastossa

Hinta: 1299,00 129900
Määrä: kpl
Anna vauvasi nukkua pehmeästi ja luonnonläheisesti rottinkisessa lastensängyssään jossa irroitettava laita!

Toimitusaika on noin 2 viikkoa suoraan kotiovellesi DHL-kotitoimituksella
BERMBACH -mallisarjan uusin tulokas, PAUL, on täydellinen valinta lapsen kasvavaan tarpeeseen. Sen yhdensuuntaiset linjat ja kaaret luovat harmonisen kokonaisuuden, joka sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. PAUL-sänky pidentää käyttöikäänsä irrotettavan laidan avulla, mikä mahdollistaa pienille lapsille helpon pääsyn sänkyyn ja pois siitä.

Kaunis sänky on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana, vastasyntyneestä aina kuusivuotiaaksi saakka. Paul -sänky on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat kestävän ja tyylikkään sängyn lapselleen, joka säilyy kauniina vuodesta toiseen.

PAUL-sänky on kevyt, mutta silti erittäin vakaa. Teräs- ja mangopuujalat täydentävät täydellisesti sängyn muotoja ja luovat ainutlaatuisen ilmeen. Runko ja jalat on kiinnitetty tukevasti ruuveilla, mikä takaa sängyn kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Satsaa laatuun ja valitse BERMBACH Paul -sänky lapsesi kasvavan tarpeen mukaan. Se on ihana lisä lastenhuoneeseen ja tuo siihen ripauksen suloa ja tyylikkyyttä.

Lastensänkyyn saat lisävarusteena ostettua ekologisen patjan kooltaa 130 x 70 x 9cm, joka on valmistettu luonnollisista materiaaleista. Päällinen on valmistettu orgaanisesta villasta ja on konepestävä. Tarjolla on myös kosteussuoja puuvilla/lateksipatjalle (Öko-Tex), joka pitää patjan suojattuna.

Suositusikä: vastasyntyneestä aina 6-vuoteen

Toimitusaika: 2 viikkoa suoraan kotiovellesi DHL-kotitoimituksella
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.