Kapalot ja unipussit MAMAS & PAPAS

MAMAS & PAPAS - unipussi Dream Upon A Cloud 2.5TOG - 0-6kk

Varastossa

Hinta: 52,90 5290
Määrä: kpl
Mamas&Papas Dream Upon A Cloud Dreampod unipussi 0-6kk on mahtava vaihtoehto petivaatteena. Unipussi on turvallinen käyttää pienemmällä lapsella ja vältät yönaikana kietoituneet lakanat. Unipussi parantaa lapsen unenlaatua ja pitää lämpöisenä koko yön. Unipussi on kylmemmille ilmoille 2.5TOG.
Mamas&Papas Dream Upon A Cloud Dreampod unipussi 0-6kk

2,5 tog sopii erinomaisesti alle 18 °C lämpötiloihin

Unipussi on mahtava vaihtoehto petivaatteena. Unipussi on turvallinen käyttää pienemmällä lapsella ja vältät yönaikana kietoituneet lakanat. Unipussi parantaa lapsen unenlaatua ja pitää lämpöisenä koko yön. Monesti kylmyys herättää lapsen yöllä kun peitto on valunut pois päältä. Unipussi rauhoittaa ja pitää lapsen tyttyväisenä koko yön. Näin myös vanhemmat saavat nauttia pidemmistä ja rauhallisemmista yöunista.

Mamas&Papas unipussissa on nepparikiinnitys olkapäillä ja vetoketju sivussa,  unipussi on helppo pukea lapselle ja yöllisetkin vaipanvaihdot sujuvat nopeasti. Pue lapselle pitkähihainen yöpaita kylmempiin öihin ja sujauta vauva unipussin lämpöön. Lämpöisinä öinä, varsinkin kesäaikana, riittää monesti pelkkä vaippa.

Huom! Älä käytä unipussia, jos vauvan pää sujahtaa unipussin sisään.

Vahvuus: talviversio 2TOG

Materiaali: Sisäpuolelta 100% puuvillaa, ulkopuolelta 100% puuvillaa, täyte pussin sisällä 100% polyesteriä

Koko: 47 x 75 cm

Konepesu 40 asteessa