Itkuhälyttimet

Motorola Itkuhälytin PIP11

Varastossa

Hinta: 66,90 6690
Määrä: kpl
Motorola PIP11 Audio itkuhälytin - avain rauhallisiin öihin ja huolehtivaan vanhemmuuteen. Kaksisuuntaiset puhelut, kehtolaulut ja yövalo.
Motorola PIP11 Audio itkuhälytin on täydellinen kumppani vanhemmuuden matkalla, varmistaen vauvasi turvallisuuden ja sinun mielenrauhan.

Älä enää koskaan jää epätietoiseksi vauvasi tarpeista, sillä tämä kaksisuuntainen itkuhälytin antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä pienokaiseesi hetkessä. Ääniaktivoidun toiminnon ansiosta kuulet jokaisen äänen, olipa se sitten hiljainen hengitys tai iloinen pieni naurahdus. Ja kun vauva tarvitsee lohtua, voit rauhoitella häntä kehtolauluilla suoraan vanhemman yksiköstä, mikä tekee unen jatkumisesta entistäkin sulavampaa.

Motorola Audio itkuhälyttimessä on myös kätevä yövalo, joka tarjoaa juuri sopivasti valoa yöaikaan ilman häiritseviä kirkkaita valoja. Lisäksi voit seurata huoneen lämpötilaa varmistaaksesi, että vauvasi nukkuu aina optimaalisessa ympäristössä.

Ei ole väliä missä olet kotona, sillä Motorola Audio itkuhälytin pitää sinut aina yhteydessä pienokaiseesi. Sen erittäin herkkä mikrofoni varmistaa, että kuulet jokaisen vauvasi liikkeen ja äänen. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta tarpeidesi mukaan suoraan vanhemman yksiköstä, jotta voit nauttia juuri sopivasta äänenvoimakkuudesta missä tahansa tilanteessa.