Vaunuverhot / vaunusuojat

Sleepytroll - vaunujen / kehdon keinuttaja

Varastossa

Hinta: 149,00 14900
Määrä: kpl
Sleepytroller vaunujen keinuttaja. Yksinkertaisesti kiinnitä keinuttaja vaunuihin ja katso kuinka vauvasi nukahtaa mukavaan keinutukseen. Kätevät ääni- ja liikesensorit havaitsevat, kun lapsesi itkee tai liikkuu, ja aloittaa automaattisesti hiljaa keinuttamaan vaunuja ennen kuin lapsi herää kokonaan.
Vaunujen keinuttaja

Joustavan muotoilunsa ansiosta Sleepytroll vaunujen keinuttaja voidaan kiinnittää kaikenlaisiin lastenvaunuihin. Yksinkertaisesti kiinnitä keinuttaja vaunuihin ja katso kuinka vauvasi nukahtaa mukavaan keinutukseen. Et tarvitse mitään muita kiinnikkeitä tai lisätarvikkeita.

Sleepytrollissa on sisäänrakennetut pitkäikäiset akut, mikä tarkoittaa, että keinuttajaa voidaan käyttää tunteja ennen kuin se pitää ladata uudelleen. 

Sleepytroll on kehitetty ja testattu Skandinaavian kovissa sääolosuhteissa. Ota se mukaan minne menetkin. Nappien avulla säädät liikkeen.

Sleepytroll ei ole suunniteltu korvaamaan vanhempaa mutta auttamaan sinua, kun tarvitset kolmatta kättä. Nappien avulla säädät liikkeen voimakkuuden lapsesi mukaan.

Kätevät ääni- ja liikesensorit havaitsevat, kun lapsesi itkee tai liikkuu, ja aloittaa automaattisesti hiljaa keinuttamaan vaunuja ennen kuin lapsi herää kokonaan. Keinuttavaliike rauhoittaa lastasi.

Sensorien herkkyys voidaan säätää vaunujen painoon ja kokoon sopivaksi, ja sopimaan lapsesi käyttäytymiseen. Kun keinuttaja on käynnistynyt sensorien takia, Sleepytroll keinuttaa vaunuja 3 minuutin ajan, jonka jälkeen se menee valvontatilaan. Sleepytrollia voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin se keinuttaa vaunuja 30 minuutin ajan, jonka jälkeen sammuu automaattisesti. 
  • Sopii kaikkiin lastenvaunuihin
  • Pitkä akun käyttöaika
  • Sopii kaikkiin sääolosuhteisiin
  • Nappien avulla säädät liikkeen
  • Sensorit havaitsevat, kun vauvasi on heräämässä
Katso kuinka se toimii ja auttaa arjessasi:

Käyttölämpötila -10 / +35