Yövalot ja White Noise YOGASLEEP

Dreamcenter yövalolla

Myyty loppuun

Hinta: 54,90 5490

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Yogasleep Dreamcenter whitenoise äänilaite pitkäaikaiseen jatkuvaan kohinaäänen toistoon. Täydellinen laite niin aikuisen kuin lapsen rentoutumishetkiin.  Laitteessa myös yövalo mahdollisuus.

Tilaa tänään - saat kohinalaitteen avuksesi jo muutamassa arkipävässä!
Tehokas äänilaite pitkän ajan kohinan toistamiseen - verkkovirralla toimiva laite

Ei vain lapsille, myös aikuisten rauhoittumishetkiin


Huikea Dreamcenter White Noise laitteessa on valittavana 24 eri ääntä sekä hempeä yövalo. Dreamcenterin äänivalikoimassa on 9 erilaista kohinaääntä, 8 tuutulaulua ja 7 luonnonääntä. Päätät itse pidätkö yövaloa päällä vai et.

Dreamcenter keskuksesta voit valita perinteisen ja suosituimman white noise, matalemman brown noise tai rauhoittavan ukkosen äänen. Dreamcenterissä on valittavana näiden lisäksi kahdeksan muuta musiikkia, jotka sopivat lapsille kuin aikuisille. Dreamcenterin paras puoli on, että ääniä on valittavana useita, voit laittaa meditaatiohetkeäsi varten rauhoittavan sateen ropinan tai merenkohinan, tai lapsesi unien ajaksi valkoisen kohinan blokkaamaan ympäristön muita ääniä ja tuomaan rauhoittavaa kohdunomaista olotilaa lapsen rauhoittumiseksi.

Äänet
26 äänivaihtoehtoa, mukaan lukien 9 White Noise valkoista kohinavaihtoehtoa, kuten tuuletin- ja dohm-äänet ja brown noise ruskea kohina, 10 unilaulua (Tuiki tuiki tähtönen, Lullaby, Happy Child, Landscape, Calm, Chimes, Relax and Restore) ja 7 luonnonääntä (sateenropina, merenaallot,lempeä surffaus, puronsolina, ukkonen, linnun viserrys ja nuotion rätinä).
Dreamcenterissä on laaja voluuminsäätö, 25 astetta.

Yövalo
Laitteen ympärillä yövalorengas, johon valittavana useita eri värejä ja saat säädettyä valoa kirkkaammaksi tai himmeäksi.
Voit luoda sellaisen valomaailman huoneeseen joka juuri sinun mieleesi.

Ajastin
Dreamcenter kohisee läpi yön. Mikäli käytät laitetta vain lapsen nukuttamiseen, voit valita ajastimen 45min, 90 min tai 8 h tuntia.

HUOM! Dreamcenter toimii verkkovirralla, laitteessa ei ole akkua. Laitteen mukana tulee C-usb kaapelijohto. Muuntaja ei kuulu pakkaukseen. Voit käyttää laitteessa mm puhelimesi seinälaturia.

Paketti sisältää: Dreamcenter laitteen yövalolla sekä USB virtajohdon. Virtalähde ei sisälly pakettiin. USB virtalähde löytyy usein jo kotoa puhelimen latauspisteeltäsi. Aseta siihen Dreamcenter laitteen USB johto samaan tapaan kuin muutkin laturin johdot.

Vinkki! Dreamcenterissä on Aux kaapelille paikka, tämän avulla saat äänet esimerkiksi omiin kuulokkeisiin meditaatio tai rentoutushetken ajaksi.

Takuuaika: 6kk