Kuukautiskupit, pessaarit ELVIE RINTAPUMPPU

Elvie Trainer - sovelluksella ohjattava lantionpohjan harjoittaja

Varastossa

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Elvie Trainer - lantiopohjalihasten treenaaja. Palkittu lantiopohjalihasten vahvistaja. Parempi virtsarakon hallinta, nopeampi synnytyksen jälkeinen palautuminen ja paremmantuntuinen läheisyys. Mukavat harjoitukset ohjelmassa. Tulokset alle 4 viikossa. Laitetta suosittelee yli 1000 terveydenhuollon ammattilaista.
Elvie Trainer - palkittu lantiopohjalihasten treenaaja. Aseta Elvie emättimeen ja käynnistä puhelimestasi sovellus. Sovellus antaa 5 minuutin hauskoja treeniohjelmia parantamaan ja vahvistamaan lantiopohjalihaksiasi. Näin lyhyilläkin harjotteilla helpotat arkeasi huomattavasti ja saat paremman virtsarakon hallinnan, toivut synnytyksestä nopeammin sekä lihasten voimistuminen tuo intiimihetkiin selkeästi paremman tunteen.

Laite pitää motivaatiotasi yllä kun näet lantiopohjalihasreenin tulokset reaaliajassa ja voit asettaa omia tavoitteita. Sovelluksen avulla huomaat tulosten paranemisen kertakerralla.

Elvie Trainerin mukana tulee lisäkuori jonka avulla voit muuttaa hieman isommaksi laitteen muotoa sekä huomaamaton säilytyskotelo joka toimii lisäksi laturina. Voit käyttää Elvie laitettasi missä tahansa, milloin vain. Huomaamattomasti ja vaivattomasti.

Miksi vahvalla lantionpohjalla on merkitystä?
Lantionpohja on voimakas sarja lihaksia, joilla on tärkeä tehtävä keskivartalon ryhdissä, virtsarakon hallinnassa ja intiimissä hyvinvoinnissa. Lantionpohjan ongelmat, mukaan lukien virtsankarkailu, ovat yllättävän yleisiä, ja ne vaikuttavat yhteen kolmesta naisesta ja jopa 80 prosenttiin odottavista ja uusista äideistä. On vaikeaa treenata lihaksia, joita et näe. Elvie Trainer on täydellinen apu juuri tässä treenissä. Sovelluksen avulla näet reaaliaikaisesti lihasten vahvistumisen -kerta kerralla.

• Viiden minuutin sessiot ja kuusi ainutlaatuista harjoitusta
• Neljä eri tasoa: treenaus, aloittelija, edistyneempi ja ekspertti
• Tehty lääketieteellisestä silikonista, 100% vedenkestävä
• Ladattava ja suunniteltu kestämään pitkään
• Ilmainen ladattava sovellus jossa on yksityiskohtaiset ohjeet
• Säännölliset päivitykset, uusia leikkejä ja paranneltuja toimintoja
• Kaikki tiedot sovelluksessa on suojattu ja mahdotonta yhdistää henkilökohtaisiin tietoihin

Yhteensopivuus: Yhteensopiva iPhone 4S, iPad3 ja Android puhelimien kanssa joissa on 4.3 tai uudempi versio.Mitat: 80 x 35 x 30 mm • Paino: 25 grammaa.

2 vuoden takuu.