Yövalot ja White Noise ZAZU

Zazu - kohinalaite Suzy

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl
Anna vauvallesi unen taikaa ihanilla äänillä tämän kannettavan kohinalaitteen avulla.
Tiedätkö, mikä on vastasyntyneiden salaisuus rentouttavaan uneen? Valkoinen kohina ja sykeäänet! Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä äänet auttavat vauvoja nukahtamaan ja rentoutumaan. Ja nyt sinulla on käytettävissäsi kannettava kohinalaite, joka tarjoaa näitä rauhoittavia ääniä vauvallesi missä tahansa oletkin.

Voit valita kohinalaitteesta äänen kohdusta tutuista äänistä, kuten sydämenlyönneistä tai valkoisesta kohinasta. Tai ehkä haluat hemmotella vauvaasi rentouttavalla musiikilla, kuten valtameren aalloilla, lounge-musiikilla tai kehtolaululla. Kohinalaite sammuu automaattisesti 20 minuutin kuluttua, mutta älykäs itkutunnistin kytkee äänen päälle aina, kun lapsesi itkee, jotta hän saa tarvitsemansa lohdutuksen.

Vauvat eivät todellakaan tarvitse täydellistä hiljaisuutta, ja tämä kohilaite tuo heille juuri sen äänen, jonka he muistavat kohdusta. Shusher-äänitoiminto jäljittelee äidin verenkiertoa kohdussa ja on lääkärien testaama menetelmä, joka auttaa estämään vauvojen itkemistä.

Suzy on kätevästi kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Sen tekniset tiedot ovat vaikuttavia: 9 cm x 9 cm x 3,5 cm koko, lapsiturvallinen ABS-materiaali ja LED-valo. Tarvitset vain 3 x AAA-alkaliparistoa (ei sisälly pakettiin).

ZAZU-tuotteet on testattu kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti, joten voit olla huoletta vauvasi turvallisuudesta. Tervetuloa parempaan uneen ja rauhallisempiin öihin Suzy-kohinalaitteen avulla!