Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten kuutuoli Toffee

Varastossa

Hinta: 229,00 22900
Määrä: kpl
Ihanaa Istumismukavuutta - Wigiwama Moon Chair lapsille. Toteuta itsellesi ja lapselle täydellinen istuma-asento rentoutumiseen.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko

Wigiwama Moon Chair on täydellinen tuoli jossa mukavuutta ja tyyliä, ja joka on upea ja ihastuttava yksityiskohta missä tahansa kodin huoneessa. Monikäyttöinen tuoli ei ole vain istumista varten, se tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja on ihanteellinen paikka lapselle rentoutumiseen pitkän päiväkoti- tai koulupäivän jälkeen tai kun hän keskittyy hyvän kirjan seikkailuihin.

Kolmesta erillisestä osasta koostuvan ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Moon Chair tuoli tarjoaa myös leikkisän ja mukaansatempaavan rakennuskokemuksen. Tämä tuoli on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät mukavuutta leikkisällä käänteellä. Tee majoja ja linnoja - tai ota hyvä asento leffan katseluun tai kirjan lukemiseen.

Sukella kiehtovaan kirjaan, osallistu mielikuvitukselliseen leikkiin, rentoudu tai vaikka ota päiväunet, Moon Chair tuoli on täydellinen kumppani näihin kaikkiin.

Materiaali:
Ulkokuori: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitu leveä vakosametti, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista Täyte: ISO-sertifioitu polyuretaanivaahto
Koko: Pituus 80 cm / Leveys 65 cm / Korkeus 55 cm
Pesuohje: Irroitettava päällinen, päällinen voidaan pestä pesuohjeiden mukaan


Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.