Toiminnalliset lelut

Voimistelurenkaat, ulkokäyttöön

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Voimistelurenkaat jotka ovat suunniteltu kestämään kosteutta, joten voit huoletta asentaa ne ulos ja antaa lasten nauttia liikunnasta pihalla tai puistossa. Irtohihnojen ansiosta voit asentaa renkaat mihin tahansa sopivaan paikkaan ja muuttaa niiden korkeutta tarpeen mukaan.
Kosteudenkestävät voimistelurenkaat irtohihnoilla ovat kuin luotuja ulkoliikuntaan ja -leikkeihin. Nämä renkaat tuovat monipuolisuutta ja iloa ulkona touhuamiseen - asenna ne vaikka pihapuuhun ja anna liikunnan riemun jatkua säällä kuin säällä.

Komposiittimateriaalista valmistetut voimistelurenkaat ovat täydelliset rengastreeneihin. Niissä on portaaton korkeudensäätö, joten voit helposti säätää niitä sopivaksi lapsen ja omiin tarpeisiin. Renkaiden muovipinta on karhennettu varmistaakseen hyvän otteen, joten kiipeily, roikkuminen ja temppuilu sujuvat turvallisesti ja hauskasti.

Komposiittiset voimistelurenkaat jotka ovat täydelliset ulkokäyttöön. Anna lasten nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja liikunnan ilosta näiden renkaiden avulla - olipa sitten aurinkoista tai sateista!

Saatavissa myös voimistelurenkaat lapselle sisäkäyttöön, Tutustu niihin täältä.

Mitat ja materiaalit:
Komposiittimuovirengas
Säätöhihnat: 450 cm
Säätöhihnan leveys: 38 mm
Käyttäjän maksimipaino: 250 kg
Voimistelurenkaan halkaisija: 28 mm
Voimistelurenkaan koko: 23,5 cm
Soveltuu myös ulkokäyttöön

Paketti sisältää: voimistelurenkaat 2kpl ja säädettävät ripustusköydet 2kpl