Toiminnalliset lelut

Voimistelurenkaat lapselle, sisäkäyttöön

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Voimistelurenkaat lapsen omaan huoneeseen tai jumppatilaan. Voimistelurenkaat suunniteltu erityisesti 2 - 8-vuotiaille lapsille, jossa huomioitu kapeampi otepaksuus ja renkaan sisähalkaisija.
Voimistelurenkaat lapsen omaan huoneeseen tai jumppatilaan. Täydellinen liikuntaväline lapsille. Voimistelurenkaat tarjoaa sekä haastetta että hauskuutta sisäaktiviteetteihin! Näillä renkailla temppuilu ei ole pelkästään hauskaa vaan myös erittäin hyödyllistä kehityksen kannalta.

Voimistelurenkaat ovat yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista liikuntavälineistä lapsille. Niiden avulla lapset kehittävät tasapainoa, kehonhallintaa ja voimaa leikkisässä ympäristössä. Pelkkä roikkuminen renkaissa tuottaa hyvää mieltä ja hyödyllistä liikuntaa, joka tapahtuu kuin huomaamatta temppuilun lomassa.

Suomessa valmistetut voimistelurenkaat ovat huolellisesti käsin viimeistellyt puiset renkaat, jotka on suunniteltu erityisesti 2-8-vuotiaille lapsille. Renkaat ovat mitoitukseltaan sopivat lapsen kädelle ja sisähalkaisijaltaan niin pienet, että lapsi ei saa sujautetua päätä renkaan läpi.

Voimistelurenkaat sisältävät portaattomasti säädettävät vahvarakenteiset mustat köydet, jotka mahdollistavat renkaiden korkeuden helpon säätämisen lapsen tarpeiden mukaan.

Anna lapsellesi iloista ja hyödyllistä liikuntaa voimistelurenkaiden avulla - ne ovat täydellinen tapa innostaa lapsia liikkumaan ja kehittymään leikkimisen lomassa!

Saatavissa myös voimistelurenkaat ulkokäyttöön, Tutustu niihin täältä.

Mitat ja materiaali:
Renkaan sisähalkaisija: 14,5 cm
Renkaan otepaksuus: 2,5 cm
Renkaiden materiaali: puu
Suositeltava asennusetäisyys lapsilla n. 40-45 cm
Säätököyden kokonaispituus: 165 cm
Säätököyden paksuus: 12 mm
Säätömahdollisuus välillä: 90-150 cm
Sisältää metallilenkin sekä metallihakassäätölenkki
Säätököyden materiaali: Polypropeeni

Paketti sisältää: voimistelurenkaat 2kpl ja säädettävät ripustusköydet 2kpl