Raskaudenaikainen hoito

Virtsatietulehdustesti naisille | MEDIGOO

Myyty loppuun

Hinta: 12,50 1250

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Virtsatietulehdustesti selvittää mahdollisen tulehduksen. Näet tulokset itse heti.

Kotitesti virtsatietulehduksen selvittämiseen

Tarkka ja luotettava, myös ammattilaisten suosima testi

Medigoo Virtsatietulehdustestillä selvität virtsanäytteestä helposti ja nopeasti onko sinulla virtsatietulehdus. Tätä testiä ei tarvitse viedä laboratorioon analysoitavaksi – tuloksen näet kahdessa minuutissa!

Testi sisältää reagensseja testialueilla, jotka on kiinnitetty muoviseen testitikkuun. Virtsatietulehdustesti määrittää semi-kvantitatiivisesti nitriittien (viittaa bakteeritulehdukseen) ja leukosyyttien (valkosoluja, jotka viittaavat tulehdukseen) määrän ihmisen virtsasta.

Medigoo Virtsatietulehdustesti on ammattilaisten hyödyntämä tarkka ja luotettava testi, jota käytetään myös sairaaloissa ja laboratorioissa.

Virtsatietulehdus ja raskaus
Virtsatietulehdus yleinen raskaudenaikainen tulehduksia. Virtsatietulehdus voi olla täysin oireeton, emätintulehdukseen liittyy usein poikkeavan värinen ja pistävän hajuinen valkovuoto. Virtsatietulehdukset aiheuttavat usein ennenaikaisia supistuksia ja niiden hoito raskausaikana antibiooteilla on tärkeää. Monet antibiootit ovat turvallisia raskausaikana.

Paketti sisältää:  kaikki tarvittavat välineet kertatestiin virtsatietulehduksen selvittämiseen virtsasta. Näet tuloksen itse heti. Jos tulos on positiivinen, on aiheellista ottaa yhteyttä lääkäriin.

CE -merkitty