Lapsen harso aluslakana 70x140cm

Hinta: 30,90

Valitse
Määrä: kpl
Unelmapehmeää unta lapsellesi - kevyillä harsoaluslakanoilla.
Kevyet harsoaluslakanat  tekevät lapsesi unesta entistäkin suloisemman! Nämä pehmeät, muotoon ommellut aluslakanat on suunniteltu erityisesti  junior lastensänkyyn.

Aluslakanat valmistetaan ylpeydellä käyttäen superpehmeää GOTS -sertifioitua orgaanista musliinikangasta. Näiden lakanojen mahtava ominaisuus on se, että ne eivät vaadi silitystä – joten voit käyttää aikaasi ja energiasi rakkaan pikkuisen kanssa sen sijaan, että seisoisit silityslaudan äärellä. Kuminauha pitää lakanan tukevasti paikoillaan.

Lakanat on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä puuvillasta, joka tarjoaa mukavan ja turvallisen uniympäristön vauvallesi. Ne eivät ainoastaan tuntuisi ihanalta ihoa vasten, vaan ne myös imevät kosteutta tehokkaasti, pitäen vauvan kuivana ja mukavana koko yön.

Harsoaluslakanoilla on käytännöllinen koko, 70 x 140 x 10 cm, mikä tekee niistä täydellisen valinnan junior lastensänkyyn. Voit olla varma, että nämä aluslakanat sopivat täydellisesti lapsesi nukkumispaikkaan.

Valmistettu 100% GOTS-sertifioidusta musliinipuuvillasta, voit luottaa siihen, että nämä lakat ovat turvallinen valinta lapsesi herkälle iholle. Voit pestä ne helposti 40 asteen lämpötilassa ja antaa kuivua itsekseen. Jos tarvitset hieman viimeistelyä, voit silittää ne matalalla lämmöllä 1 pisteen asetuksella.

Anna lapsesi sukeltaa uneen täydellisessä pehmeydessä ja mukavuudessa kevyillä harsoaluslakanoilla.