Unipesät ja unituet

Vauvan Basic vauvapesä (valkoinen)

Varastossa

Hinta: 55,90 5590
Määrä: kpl
Rauhoittava vaaleansävyinen Basic vauvan vauvapesä, joka on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Ihanan pehmeä vauvan iholle. Vauvapesä auttaa vauvaa nukahtamaan ja rauhoittaa vauvan unia kohtumaisella tunteella.
Täydellinen pinnasängyssä ja perhepedissä - luo vauvalle oman rauhoittavan tilan

Pehmeä ja turvaa antava vauvan vauvapesä antaa vauvallesi rauhallisen unen. Vauvanpesä lisää turvallisuuden tuntua pienentämällä vauvan makuutilaa. Vauvapesä sopii täydellisesti käytettäväksi pinnasängyssä ja kehdossa. Vauvanpesä sopii myös vanhempien välissä nukuttamiseen, jolloin unipesä tuo vauvalle oman erillisin tilan. Vauvapesä on helppo pitää mukana matkoilla ja esimerkiksi mummolassa, jolloin lapsen nukkumisalusta ei eroa kotioloista ja vauva nukahtaa rauhallisesti. Vauvanpesän kokoa on helppo säätää kiristysnyörillä.

Vauvapesän saa jalkopäästä auki, jolloin unipesästä saa pitkäikäisemmän käytössä.

Anne &Mikael vauvapesä on 100% suomalainen tuote, valmistettu ja suunniteltu suomessa.

Koko: unipesän ulkopituus 70 cm ja leveys 45 cm. Sisämitat noin 63 x 35 cm. Voit säätää itse unipesän kokoa haluamaksesi unipesän päässä olevalla kiristysnyörillä. Kiristysnyörin avulla saat unipesästä leveämmän tai pienemmän.

Pesuohje: Hienopesu 40 asteessa. Muokkaa vauvapesä kosteana pesun jälkeen uudelleen malliinsa.

Materiaali: Päälliskangas on 100% puhdasta puuvillaa ja sisusmateriaali polyestervanua. Materiaalit ovat tutkitusti turvallisia - Öko-Tex-standardi 100 mukaisia.