Yövalot ja White Noise YOGASLEEP

Travel Mini White Noise kaiutin yövalolla | Yogasleep

Varastossa

Hinta: 45,90 4590
Määrä: kpl
YogaSleep Travel Mini white noise kaiutin on tehokas työkalu lapsen unirytmin löytämisessä ja auttaa vauvaa nukahtamaan nopeasti ja minimoi samalla ulkomaailman vauvan unta häiritsevät äänet. Yövalo mahdollisuus.

Tilaa tänään - saat kohinalaitteen avuksesi jo muutamassa arkipävässä!
YogaSleep Travel Mini white noise kaiutin on tehokas työkalu lapsen unirytmin löytämisessä ja auttaa vauvaa nukahtamaan nopeasti ja minimoi samalla ulkomaailman vauvan unta häiritsevät äänet. Kaiutin soittaa jatkuvaa, rauhoittavaa ääntä, joka auttaa vauvaa nukkumaan jäljittelemällä kohdun ääniä. Travel Mini kohinalaitteessa on myös yövalo, jossa on kolme eri astetta. Valo on pehmeä ja se tukee melatoniinintuotantoa eikä täten häiritse unta.

Kun vauva nukkuu, white noise kohina toimii koko yön tai päiväunien ajan. Travel mini white noise kaiutin soittaa kuutta rauhoittavaa ääntä ja kaiutin on tyylikäs ja pienikokoinen - se mahtuu kämmenelle.

Laite toistaa ääntä koko yön (6-8 tuntia) yhdellä latauksella, ja sen voi ladata helposti tien päällä mukana toimitetulla USB-johdolla. Voit valita kuudesta eri äänestä: white noise, brown noise, Yogasleepin oma ääni eli tuuletin Dohm ääni, lempeät aallot, ukkonen tai rauhoittava veden solina.

Travel- kaiutin mahtuu helposti hoitolaukkuun ja reppuun mukaan, ja sen mukana tulee lapsille turvallinen pidike, joka on helppo kiinnittää rattaisiin, turvaistuimiin tai pinnasänkyyn.Laitteen lataaminen: Travel mini -kaiutin ladataan mukana tulevalla USB piuhalla, joten voit ladata sen helposti tien päällä. Laite toimii yön ajan yhdellä latauksella.

HUOMIOITAVAA! Varmistaaksesi, että laite toimii pitkään moitteettomasti muista sammuttaa äänilaite ja irrotaa se pistorasiasta 14 päivän välein. Muutoin laitteessa voi ilmetä hetkellinen ylikuormitustila ns "lukkotila" ja laitteen akku menee jumiin. Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, suosittelemme NOD- tai Dreamcenter -mallia, jotka toimivat verkkovirralla.

Luethan alta mikä on oikeanlainen laturi laitteelle, jotta laite toimii pitkäikäisesti. Ja mitä tehdä jos laitteessa ilmenee "lukkotila".

Millaista laturia pitää käyttää Travel mini laitteen lataamiseen?
Travel Mini on mitoitettu 5VDC/1A liittimellä A laturille. Vääränlaisella laturilla laitetta ladattaessa, voi laite yhtäkkiä myöhemmin lakata toimimasta eikä mene päälle. Ongelman ratkaisu löytyy oikeanlaisesta laturista sekä suosittelemme kokeilemaan heti myös tietokoneen USB-porttia joka auttaa usein latausongelmaan. Laitetta ei saa ladata muilla johdoilla kuin laitteen mukana tulevalla johdolla ja oikealla laturilla. Käytettäessä latausjohtoa, jota ei ole suunniteltu käytettäväksi kohinalaitteiden kanssa, on mahdollista, että yksikkö voi vaurioitua - emme korvaa laitteita jotka lopettavat toimintansa väärillä latureilla ladattaessa. ÄLÄ lataa laitetta seuraavilla latureilla:
  • iPhonen virtalähde: Ainoa toimiva iPhone-virtalähde on vanhempi 5 W:n Applen virtalähde – iPhone 11 ja vanhempi.
  • Tietokoneen/kannettavan USB-portit: Koska tietokoneesi USB-portti voi siirtyä lepotilaan – tämä estää äänilaitteesi tehokkaan latauksen. Suosittelemme, että käytät tätä vaihtoehtoa silloin, kun seinälaturi ei ole saatavilla.
Laite jatkaa suhisemista eikä painikkeet toimi?
Jos laitteeseen tulee ns "lukkotila", irrota laite verkkovirrasta, anna laitteen suhista pariston loppuun saakka (tämä voi kestää useamman päivän). Laite lähtee normaalisti toimimaan kun akku on loppunut ja laite on uudelleen ladattu kunnolla. Hush-, Travel Mini ja Pocket Baby Soother -äänilaitteet on suunniteltu matkakäyttöön, ja ne on sammutettava ja irrotettava pistorasiasta 14 päivän välein. Jos yksikköä ei sammuteta ja irroteta verkkovirrasta, se voi mennä "lukkotilaan" tai vaikuttaa laitteen suorituskykyyn.