Tutit

Tommee Tippee - rintaa muistuttava tutti 0-6kk, 2pack

Varastossa

Hinta: 15,90 1590
Määrä: kpl
Tommee Tippee rintaa muistuttava tutti, joka tuntuu ja venyy aivan kuten iho, joten se tuntuu erehdyttävän paljon äidin oikealta rinnalta.
Tommee Tippee - rintaa muistuttava tutti 0-6kk, 2pack

Imemisrefleksi auttaa rauhoittamaan vauvoja, ja kaikki vanhemmat tietävät, ettei ole mitään ihanampaa kuin rauhallinen, tyytyväinen vauva. Kun äidin rintaa ei ole saatavilla, rintaa muistuttava tuttimme on seuraavaksi paras, johon vauva voi tarttua ruokien välillä.

Superpehmeästä silikonista valmistettu tutti tuntuu, liikkuu, joustaa ja venyy aivan kuten iho, joten se tuntuu erehdyttävän paljon äidin oikealta rinnalta. Palkitun Closer to Nature -tutin inspiroima rintamaisen tutin luonnollinen tuntu ja taipuisuus tarjoaa rauhoittavan vaihtoehdon perinteisille tutit.
  • vähentää painetta vauvan kehittyviin hampaisiin ja ikeniin avoimen tuttiosan ansiosta.
  • symmetrinen tuttiosa asettuu aina oikeinpäin vauvan suuhun.
  • rintamainen tuttisuojus kaartaa poispäin vauvan kasvoista ja tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja lisäilmavirran sekä estää kosteuden kertymisen, mikä auttaa suojaamaan vauvan herkkää ihoa ärsytykseltä.
BPA-vapaa ja helppo puhdistaa - laita vain sterilointilaitteeseen, pese käsin tai astianpesukoneessa.

Suosittelemme, että vaihdat tutin joka kuukausi ja aina ensimmäisten vaurioiden tai heikkouden ilmetessä.

HUOM! Suosittelemme olemaan käyttämättä pitkäkestoista tuttia yli 24 kuukauden ajan ja lopettamaan tutin käytön, kun lapsesi on yli 36 kuukautta.