Tee turvakaukalosta kaunis - näin se onnistuu

Näillä lisätarvikkeilla saat vauvasi turvakaukalosta kauniin kokonaisuuden!
Turvakaukalon kuomulla ja päällisellä saat kauniin kokonaisuuden. Turvakaukalo kulkee koko vauvavuoden matkassasi. Tee kaukalostasi näyttävännäköinen jota kelpaa esitellä. Näin se onnistuu:

Suoja turvakaukalon kuomun päälle
Baby´s Only turvakaukalon suojaavan kuomun avulla saat vauvalle suojaa ympäristön melulta, auringon paisteelta sekä tuulelta ja tuiskulta. Kaukalon kuomusuoja sopii kaikkiin kuomullisiin turvakaukaloihin. Kuomu on helppo ja nopea asentaa - kuomu pingotetaan turvakaukalon päätyosan ja kantokahvan päälle. Tämän jälkeen pujotetaan kantokahvan alaosasta kuminauhat. Valmista ja niin kaunista!

Päällinen kaukalon alaosaan - suojaa myös lialta
Baby´s Only päällinen pitää vauvan turvakaukalon puhtaana ja viimeistelee kauniin ilmeen. Silkkisen sileä ja pehmeä turvakaukalon päällinen tekee vauvan matkustamisesta miellyttävää. Päällinen on helppo pestä pulautus- ja vaippakatastrofien jälkeen. Päällinen sopii suurimpaan osaan 3-pistevyöllisiin turvakaukalomalleihin (esim Maxi-Cosi, Cybex, Britax, Brio yms). Mikäli sinulla on 5-pistevyöt vauvan turvakaukalossa, ei hätää, voit itse helposti tehdä ja ommella päällisen alakulmaan tarvittavat pienet lisäreiät ja saat päällisen sopimaan täydellisesti myös 5-pistevyö turvakaukaloon.

Lisäkoristelua saat kauniilla saman sarjan neulostähdellä. Kaunista neulosta oleva pikkutähti on ihana yksityiskohta kaukalon kanto-osaan kiinnitettynä. Neulosviltit puolestaan tuovat lämpöä kylmiin ilmoihin ja ne voidaan asettaa vauvan pieniä jalkoja ja varpaita lämmittämään. 

Suojaava kuomu & päällinen turvakaukaloon | Turvakaukalon lisävarusteet | Turvakaukalon kaunistajat