Baby's Only - päällinen vauvan turvakaukaloon, palmikko

Hinta: 40,00

Valitse
Määrä: kpl
Ihastuttava kaukalon päällinen suojaa ja luo mukavan pehmeän pesän matkaajalleen.
Baby´s Only turvakaukalon päällinen

Baby´s Only turvakaukalon päällinen suojaa kaukaloa ja tekee pehmeällä materiaalilla vauvan matkustamisesta entistä miellyttävämpää. Kangas ei hiosta ja sen voi pestä kätevästi pesukoneessa pulautus- ja ruokailujäljistä. Päällinen pitää turvakaukalon kuin uutena, jolloin mahdollinen jatkomyyntikin on vaivattomampaa.

Kuinka suojaava päällinen asennetaan?
Baby’s Only turvakaukalon päällinen asetetaan kaukalon pohjalle ja valjaat sujautetaan valmiiden reikien lävitse. Sido nauhat sivuilta kiinni.

Ihastuttava Baby’s Only päällinen soveltuu 3-pistevyö turvakaukalomalleihin, kuten mm. Cybex, Britax, Brio ja Maxi-Cosi. Asiakkaiden palautteen mukaan tämä ei sovi Be Safe Izi Go eikä Britax Baby Safe plus 2-kaukaloon. Onko sinulla 5-pistevaljaat? Ei hätää. Vaikka päällinen ei sovi sellaisenaan 5-pistevaljaisiin, ovat äidit ommelleet päälliseen itse tarvittavat lisäreiät, jotta päällinen sujahtaa myös 5-pistevaljaisiin. Tilaa ja kokeile omaan kaukaloosi, mikäli tuote ei sovi, on sinulla 14 päivän palautusoikeus tuotteelle.Materiaali: palmikkokuosi: 70% puuvillaa ja 30% akryylia, sileäkuosi: 70% puuvillaa ja 30% akryylia ja kevyt puuvillainen kuosi: 100% puuvillaa.

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei ole mitään haitallisia aineita.
 
Pesuohje: palmikkokuosi ja sileäkuosi konepesu 60 asteessa ja kevyt puuvillainen kuosi hienopesu 30 asteessa.

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME: Tee turvakaukalosta kaunis - näin se onnistuu