Imetystyynyt, hoitoalustat DOOMOO

Softy imetystyyny, bear grey | DOOMOO

Varastossa

Hinta: 54,90 5490
Määrä: kpl
Doomoo Softy imetystyyny joka sopii niin odotus- kuin imetysaikaan. Softy toimii odotusaikana nukkumistukena, imetysaikana imetystyynynä ja vauvan vatsatyynynä ja istumatukena vauvan kasvaessa.
Imetystyyny joka sopii niin odotus- kuin imetysaikaan. Softy toimii odotusaikana nukkumistukena, imetysaikana imetystyynynä ja vauvan vatsatyynynä ja istumatukena vauvan kasvaessa.

Doomoo Softy imetystyyny on pienikokoinen ja monikäyttöinen. Se kulkee helposti menossa mukana imetysaikana. Soveltuu täydellisesti myös jo odotusaikana nukkumisavustajaksi - aseta tyyny jalkojen väliin kun nukut kyljelläsi, tyyny tukee kasvavaa mahaasi ja antaa paremmat unet.

Vauvan kasvaessa voit käyttää Softya vauvan istumatukena ja pienemmän lapsen voit tukea makaamaan Softyn päälle käyttäen tyynyä vauvan vatsatukena. Vatsatyyny on suunniteltu tukemaan vauvan kehitystä ja rohkaisemaan vauvaa pään nostamisessa. Vatsatyyny vahvistaa vauvan niskaa ja ylävartalon lihaksia, jolloin lapsen on helpompi lähteä ryömimään ja konttaamaan. Vatsalla olo helpottaa monesti myös vauvaa vaivaavia mahakipuiluja.

Tuote on kuin yhdistetty imetystyyny ja babysitteri. Pehmeyttä, mukavuutta ja monikäyttöisyyttä parhaimmillaan.
  • superpehmeä joustava orgaaninen puuvilla
  • uudelleen täytettävä: 12l:n täyttöpusseja saatavilla joiden avulla saat tyynysi taas kuin uudeksi
  • irrotettava päällinen, saat sen helposti pestyä

Pesuohjeet: päällinen: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta, täytetty tyyny: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta, suositellaan pesupussin käyttöä

Materiaalit: Kangas: 95% orgaanista puuvillaa & 5% elastaania. Täyte: polystyreeni mikrohiutaleet (polystyreeni on kierrätyskelpoista muovia)

Koko: Pituus 150 cm

Valmistusmaa: Belgia