Kapalot ja unipussit EMBE

Pitkähihainen kapalo Original, Blush Blossom | embé®

Varastossa

Hinta: 35,95 3595
Määrä: kpl
Embe pitkähihainen vauvan kapalo. Älykäs Embé-vetoketju ja kapalon muotoilu auttavat käyttämään kapaloa oikein. Se estää kapaloimasta liian tiukalle lantion aluetta, joka voi pidemmän päälle aiheuttaa lonkan dysplasiaa.
Embé- 2-suuntaisessa kapalossa on patentoitu Legs In / Legs Out (jalat sisään/jalat ulos)  -muotoilu, jonka avulla vauvaa voi jäähdyttää, lämmittää tai puhdistaa (vaipan vaihtaminen) ilman kapaloinnin avaamista. "No break-out" -vetoketjumalli edistää pidempää ja terveellisempää unta luomalla kohdun kaltaisen tunteen vauvalle.

Älykäs Embé-vetoketju ja kapalon muotoilu auttavat käyttämään kapaloa oikein. Se estää kapaloimasta liian tiukalle lantion aluetta, joka voi pidemmän päälle aiheuttaa lonkan dysplasiaa. Embe kapalo on Onesize, eli yhdenkoon malli, joka sopii kaikille vauvoille 2,7 - 6,5 kg asti pituudesta riippumatta. Se on täydellisesti sopiva ja turvallinen käyttää päivä- ja yöunilla. Embe kapalo pitää kapaloinnin ehjänä unien ajan - jokaisen vastasyntyneen unen turvaksi.

Pitkissä hihoissa hihan päässä käärittävät tumput, jotka ehkäisevät vauvaa raapimasta pitkillä kynsillä itseään.Materiaali: 100% puuvillaa.

Soveltuu: 0-3kk vauvoille, jotka painavat 2,7 - 6,5 kg

Koko: 56 x 24 x 2,5 cm

Pesuohje: konepesu 40 asteessa

Valmistusmaa: Kiina