Yövalot ja White Noise

Moonie unipupu - rauhoittaa lapsen unille, vaalea

Varastossa

Hinta: 65,00 6500
Määrä: kpl
Moonie unipupu rauhoittaa vauvasi unille - rauhoittava Pink noise -kohina ja himmeä yövalo auttavat haastavissakin unitilanteissa. Unipupu toimii myös yövalona ilman ääntä
Moonie unipupu rauhoittaa vauvasi unille - rauhoittava Pink noise -kohina ja himmeä yövalo auttavat haastavissakin unitilanteissa.

Unipupu toimii myös yövalona ilman ääntä

Moonie unipupu soittaa valitsemaasi ääntä automaattisesti 30 minuuttia ja sen jälkeen itkusensori siirtyy valmiustilaan. Valmiustilan aikana itkusensori on toiminnassa ja rupeaa automaattisesti soittamaan ääntä ja laittaa yövalon jälleen päälle uudelleen vauvasi herätessä. Valmiustila on päällä aina automaattisesti 3 tuntia. Unipupu on jo valmiiksi ladattu, joten voit alkaa käyttämään sitä heti paketista otettuasi. Täyteen lataamisessa menee 3 tuntia ja se kestää 8 tuntia täydessä toiminnassa yövalo ja äänitoiminto päällä.

Materiaaliltaan unipupu on ihanan pehmeää GOTS-sertifioitua puuvillaa. Unipupussa on yövalo, joka heijastaa valoa suloisesti pupun masusta. Pupun masu ei kuitenkaan kuumene, sillä yövalo on turvallinen LED-lamppu. Voit valita 5 eri väriasetuksesta sopivan valon sävyn.

Laitteen äänet: 5 luonnosta nauhoitettua ääntä: tuuli, metsäpuro, pink noise, sade, ja meren aallot
Vaihtoehtona myös tuutulaulu, mikä on sävelletty erityisesti vastasyntyneille

Valmistusmaa: Puola

Koko: 28 x 16 x 10 cm

Moonie unikaverit ovat tehty Puolassa, täyttäen EU:n laatu- ja turvallisuusmääräykset.