Yövalot ja White Noise

Moonie uninalle - rauhoittaa lapsen unille, sand

Myyty loppuun

Hinta: 65,00 6500

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Moonie uninalle rauhoittaa vauvasi unille - rauhoittava Pink noise -kohina ja himmeä yövalo auttavat haastavissakin unitilanteissa. Uninalle toimii myös yövalona ilman ääntä
Moonie uninalle rauhoittaa vauvasi unille - rauhoittava Pink noise -kohina ja himmeä yövalo auttavat haastavissakin unitilanteissa.

Uninalle toimii myös yövalona ilman ääntä

Moonie uninalle soittaa valitsemaasi ääntä automaattisesti 30 minuuttia ja sen jälkeen itkusensori siirtyy valmiustilaan. Valmiustilan aikana itkusensori on toiminnassa ja rupeaa automaattisesti soittamaan ääntä ja laittaa yövalon jälleen päälle uudelleen vauvasi herätessä. Valmiustila on päällä aina automaattisesti 3 tuntia. Uninalle on jo valmiiksi ladattu, joten voit alkaa käyttämään sitä heti paketista otettuasi. Täyteen lataamisessa menee 3 tuntia ja se kestää 8 tuntia täydessä toiminnassa yövalo ja äänitoiminto päällä.

Materiaaliltaan uninalle on ihanan pehmeää GOTS-sertifioitua puuvillaa. Uninallessa on yövalo, joka heijastaa valoa suloisesti nallen masusta. Nallen masu ei kuitenkaan kuumene, sillä yövalo on turvallinen LED-lamppu. Voit valita 5 eri väriasetuksesta sopivan valon sävyn.

Laitteen äänet: 5 luonnosta nauhoitettua ääntä: tuuli, metsäpuro, pink noise, sade, ja meren aallot
Vaihtoehtona myös tuutulaulu, mikä on sävelletty erityisesti vastasyntyneille

Valmistusmaa: Puola

Koko: 28 x 16 x 10 cm

Moonie unikaverit ovat tehty Puolassa, täyttäen EU:n laatu- ja turvallisuusmääräykset.