Julisteet ja printit MRS MIGHETTO

Minimighettos: The Forgotten Fairground lastenkirja

Varastossa

Hinta: 25,90 2590
Määrä: kpl
Minimigettos THE FORGOTTEN FAIRGROUND lastenkirja upealla Mrs Mighetto kuvituksella.

Osta myös

 • Mrs Mighetto MISS GERTRUD 40x50

  Mrs Mighetto MISS GERTRUD 40x50

  50,00 €

 • Mrs Mighetto MR BILL 50x70

  Mrs Mighetto MR BILL 50x70

  53,00 €

 • Mrs Mighetto DEAR SWAN 40x50

  Mrs Mighetto DEAR SWAN 40x50

  50,00 €

Minimigettos: THE FORGOTTEN FAIRGROUND lasten kirja

Sukella Mrs Mighetton taianomaiseen maailmaan! Kertomus rohkaistumisesta, siitäkin huolimatta vaikka pelkäisi. Kirja kertoo voimiensa löytämisestä, toisten tukemisesta, periksiantamattomuudesta.

Kirjassa on 44 sivua täynnä Minimighettoja, pikkuisia taianomaisia lahjoja omaavia hahmoja. Seikkailu upeasti kuvitetussa maailmassa.

"Her voice swirled like plumes of smoke into the bright white light. The peculiar tunnel seemed to have no up or down, and they fought with flailing arms and legs to regain their balance. Suddenly, Penny landed on a rough surface with a loud bump, hitting her head on something hard. Everything went black.” 
 
Englanninkielisessä kirjassa Penny ja hänen ystävänsä heräävät unohdetussa huvipuistossa. Täällä paha voima on varastanut kaiken, mikä kimaltelee, hiljentää naurua ja iloa kauan, kauan sitten. Ainoastaan jäljellä on pelottava merstari, The Mountain Vuori, joka inhoaa lasten tuoksua. Varsinkin niiden, jotka uskaltavat uhmata häntä...

Peloistaan huolimatta Pennyn on kohdattava mestari ja löydettävä pikkuveljensä Bill sekä taisteltava White Lightia vastaan. Hän tarttuu taskunsa pohjalta löytyvään rypistyneeseeen muistilappuun, joka on kuulunut kauan sitten kadonneelle äidilleen.

The Forgotten Fairground on kirja, joka on kirjoitettu maagisin sanoin, luettavaksi ääneen 3-9 vuotiaille lapsille. Kirja on kertomus rohkeutensa löytämisestä, valon voittamisesta valolla ja siitä, kuinka voit aina viheltää, jos tarvitset apua...