Kantoliinat ja kantoreput MANDUCA

Manduca - XT kantoreppu - Denimblue-toffee

Varastossa

Hinta: 158,90 15890
Määrä: kpl
Manduca XT –kantoreppu ergonomiseen kantamiseen. Paketti sisältää kaiken tarvittavan koko käyttöiäksi vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
Manduca XT on pitkäikäinen ja laadukas kantoreppu, jota on helppo ja nopea käyttää.

Optimaalinen tuki lapsen selälle ja jaloille


Manduca XT on all-in-one-kantoreppu, joka sisältää kaiken tarvittavan koko käyttöiäksi vastasyntyneestä leikki-ikäiseen. Se kasvaa lapsesi mukana portaattomasti levennettävien pehmeiden jalkatukien ja patentoidun integroidun selkäpaneelin pidennysosan avulla. Manduca XT:n portaattomasti leveydestä säädettävä paneeli on aina lapselle sopiva. Voit valita paneelin korkeuden kolmesta vaihtoehdosta lapsen pituuden mukaan.

Manduca XT on ergonominen kantajalle ja lapselle. Lapsi istuu kantorepussa ammattilaisten suosittelemassa M-asennossa, jossa lapsen peppu on polvia alempana, paneelin tukiessa lapsen jalkoja polvitaipeesta polvitaipeeseen. Lapsen pään ja niskan lisätukena on integroitu pääntuki, jota voidaan käyttää lapsen nukkuessa.

Manduca XT sopii eri kokoisille ja pituisille kantajille ja sen on helppo säätää sekä kantajalle että lapselle sopivaksi. Voit korjata sen asetuksia jopa silloin, kun lapsi on kantorepun kyydissä. Topatut olkaimet ja lantiovyö jakavat lapsen painoa tasaisesti kantajan keholle, jolloin isokin lapsi tuntuu kevyeltä kantaa. Olkaimet yhdistävä liitoshihna liikkuu vapaasti, joten sen saa asetettua itselle sopivaan kohtaan niskan takana etupuolella kannettaessa. Voit myös irrottaa liitoshihan ja kiinnittää olkaimet selän takaa ristikkäin. Selkäpuolella kannettaessa liitoshihnan saa säädettyä kantajan rintakehän päällä sopivalle korkeudelle.

Manduca XT:ssä on valittavana kolme ergonomista kantoasentoa:
  • Kantaminen edessä - vastasyntyneestä alkaen
  • Kantaminen lonkalla - 3 kuukaudesta eteenpäin, sopii päätään kannattelevalle vauvalle tai isommalle lapselle
  • Kantaminen selässä - sopii kehoaan ja päätään kannattelevalle vauvalle tai isommalle lapselle

Käytännöllinen lapsiperheessä

Kantoreppu on kätevä vauvavuonna ja sen jälkeen. Vauvat ja lapset nauttivat vanhemman sylissä olemisesta. Kantovälineessä lapsi saa olla vanhemman lähellä ja näkee hänen kasvonsa ja reaktionsa. Kantoreppu vapauttaa kantajan kädet, joten kantaessasi pystyt liikkumaan ulkona tai tekemään kotona kevyitä arkisia askareita lapsi sylissä.
manduca XT on nopea pukea päälle ja riisua.  Se mahtuu pieneen tilaan, joten voit kuljettaa kantoreppua mukana vaunujen alakorissa, autossa tai hoitolaukussa. Vauva kantorepussa pääset liikkumaan myös niissä paikoissa, joihin ei rattaiden tai vaunujen kanssa pääse. Kantoreppu on hyvä valinta esim. perheen yhteisiin hetkiin kotona, kävelylenkille metsäpolulle tai ruokakauppakäynnille.

Mukana tulee ZipIn XT-lisäosa, jonka ellipsimäinen muotoilu tukee vauvan selän pyöreää asentoa.

Painoraja: 3,5 - 20 kg

Käyttöohje: Pakkaus sisältää suomen- ja ruotsinkielisen kuvitetun käyttöohjeen.

Materiaali: 100% sertifioitua luomupuuvillaa

Pesuohje: hienopesu max 30 astetta

Ei valkaisua, ei rumpukuivausta. Suosittelemme manduca XT -kantorepulle nestemäistä hienopesuainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita tai optisia kirkasteita.