Vauvan ihonhoito

LUOMU Shea-voide 50ml vauvan ihonhoitoon, Haut-Segala

Varastossa

Hinta: 18,90 1890
Määrä: kpl
Kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa hellivä Shea-voide lapsen ihonhoitoon. Soveltuu myös äidin raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja jo syntyneiden raskausarpien vaalentamiseen.  Shea-voide sisältää  ainoastaan 100% puhdasta karitevoita ja tuoksuton koostumus on ihanteellinen hajusteherkille ja ihoallergioista kärsiville.
Täydellinen ihonhoitotuote - hellii ja suojaa ihoa - sopii koko perheelle

Kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa hellivä Shea-voide lapsen ihonhoitoon. Tuote sisältää  ainoastaan 100% puhdasta karitevoita ja tuoksuton koostumus on ihanteellinen hajusteherkille ja ihoallergioista kärsiville. Voiteen kiinteä koostumus sulaa ihon lämmössä öljymäiseksi ja helposti levittyväksi.

Sheavoi on karitepuun pähkinöistä saatua paksua vahamaista öljyä, joka on varsinaista luonnon omaa ihmebalsamia ja soveltuu herkällekin iholle. Sheavoilla on ilmiömäisiä ihonhoidollisia ominaisuuksia sillä se imeytyy hyvin ihoon,  pehmentäen, sitoen kosteutta ja auttaen myös muiden aineiden imeytymistä.

Monikäyttöinen 100% shea-voide sopii mainiosti käytettäväksi koko perheelle. Sheavoide kosteuttaa niin kasvot, huulet kuin kehonkin. Se sopii vedettömän koostumuksensa ansiosta ihanteellisesti ulkoiluvoiteeksi suojaamaan kylmältä viimalta, pakkaselta ja paahteelta. Voiteella voi hoitaa ihottumia, venymäarpia sekä ihoärsytyksiä.

Koko: 50ml
 
INCI: Butyrosperum Parkii*(Shea Butter)
*luomuviljelty
 
Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.