Lasten aurinkolasit

Lasten aurinkolasit Flower, coffee

Varastossa

Hinta: 17,90 1790 25,90 € 2590
Määrä: kpl
Täydellinen lisävaruste aktiiviselle lapselle, joka nauttii ulkoilusta ja auringosta!
Lasten aurinkolasit Flower, sävynä coffee

Lasten aurinkolasit ovat tärkeä osa kevään aurinkoisten päivien varustusta. Kevään auringonpaiste voi olla voimakasta ja lapset tarvitsevat luotettavat ja kestävät aurinkolasit, jotka suojaavat heidän silmiään haitallisilta UV-säteiltä.

Lasten aurinkolasimme ovat erityisesti suunniteltu kestämään aktiivisen lapsen elämää. Lasit on tehty korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja taipuisia, jotta lapset voivat leikkiä ja juosta huoletta. Lasien linssit ovat kestävät, joten ne kestävät lapsen leikkisää elämää ja ovat helppo pitää puhtaana.

Tärkein ominaisuus lasten aurinkolaseissamme on kuitenkin niiden UV400-suojaus. Linssimme tarjoavat 100% UV-suojausta, mikä suojaa lapsen silmiä haitallisilta säteiltä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä auringonpaisteessa oleilu voi aiheuttaa vakavia silmävaurioita.

Lasten aurinkolasimme ovat myös erittäin tyylikkäät ja saatavilla eri väreissä ja malleissa, joten lapset voivat valita ne, jotka sopivat heidän persoonallisuuteensa ja tyyliinsä.

Ikäsuositus: 1-6v lapsille
Ikäsuositus on suuntaa antava.

Suojaus: UV400.

Huomioitavaa! Lasten aurinkolasien tulisi aina sisältää UV400-suojauksen, joka suojaa lapsen silmiä haitallisilta UV-säteiltä. Tämä suojaus auttaa ehkäisemään silmien vaurioitumista ja on erittäin tärkeää varsinkin kevään auringonpaisteessa. Valitse siis aina lasten aurinkolasit, joissa on UV400-suojaus, jotta voit olla varma, että lapsesi silmät ovat suojattuina.