Lämpöpussit BABY´S ONLY

Baby’s Only - lämpöpussi turvakaukaloon/ vaunuihin, ROCK taupe

Varastossa

Hinta: 89,95 8995
Määrä: kpl

Baby´s Only lämpöpussi on arjenhelpottaja. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti, vaan voit laittaa vauva lämpöpussiin päivävaatteilla. Vauva pysyy pussissa lämpöisenä kaupassa, kylässä ja muilla arjen riennoilla.

Lämpöpussi turvakaukaloon - Baby's Only on ylellinen ja pehmeä lämpöpussi turvakaukaloon.

Baby´s Only lämpöpussi pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä. Lämpöpussi tuo lämpöä ja pehmeyttä niin turvakaukaloon kuin vaunuihin ja rattaisiin. Lämpöpussissa on selänpuolella aukot 5pisteturvavöille. Se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja vaunuihin. Autoliitto suosittelee myös lämpöpussin käyttöä, sillä vauvan saa paremmin sidottua turvavöihin kun paksut ulkovaatteet eivät ole tiellä. Kun auto lämpiää, lämpöpussin etupuolen voi avata kokonaan tai vain raottaa. Kauppareissulla raota vain etupuolta niin vauvan ei tule liian kuuma.

Sopii käytettäväksi nin syksyllä, talvella kuin keväälläkin!

Vinkki! Merinovillaiset vaatteet soveltuvat pussin sisälle loistavasti -laita vain pipo ja tumput vauvalle ja vauva on valmis liikenteeseen.

 

Pussin koko: 86x38 cm

Pesuohje: konepesu 30 astetta

Materiaali: Ulkopuolen neulos; : 20% puuvillaa, 80% akryyliä, sisäkangas 100% mikrokuitua ja täyte 100% polyesteriä.