Vauvan ihonhoito LITTLE BUTTERFLY LONDON

Little Butterfly London - Love Eternal laadukas vauvaöljy

Varastossa

Hinta: 25,50 2550
Määrä: kpl
Little Butterfly London laadukas vauvaöljy, jossa hennon raikas hedelmäinen tuoksu. 100% orgaaninen ja laadukas vauvan hierontaöljy on tehty vartavasten vauvan uudelle ja herkälle iholle. Turvallinen käyttää raskaus- ja imetysaikana, öljy ei sisällä haitallisia ainesosia tai keinotekoisia hajusteita.
Little Butterfly London laadukas vauvaöljy, jossa hennon raikas hedelmäinen tuoksu.

100% orgaaninen ja laadukas vauvan hierontaöljy on tehty vartavasten vauvan uudelle ja herkälle iholle. Hierontaöljy on valmistettu ylellisestä luonnonöljy-seoksesta, jossa lisäksi ravitsevaa persikkaa, suojaavaa ruusunmarjaa ja parantavaa kalendulaöljyä.

Öljyä voit käyttää kylvyn jälkeen vauvan kostealle tai kuivalle iholle tuomaan pehmeyttä ja raikasta tuoksua. Öljy on upea tuote juuri vauvahierontaan, jonka on tutkittu parantavan vauvan unenlaatua ja ruuansulatusta, joka monesti aiheuttaa vauvalle mahakipuja. Hieronnan aikainen vanhemman ja lapsen välinen kosketus tuo läheisyydentunnetta ja turvaa vauvalle.

Little London Butterfly vauvaöljy sopii hyvin herkälle sekä atooppiselle iholle. Turvallinen käyttää raskaus- ja imetysaikana, öljy ei sisällä haitallisia ainesosia tai keinotekoisia hajusteita.

Vegaaninen tuote.

Koko: 50ml

Valmistettu Englannissa