Lämpöpussit BABY´S ONLY

Baby’s Only - kevyt puuvillainen lämpöpussi, breeze grey

Varastossa

Hinta: 55,95 5595
Määrä: kpl

Baby´s Only kevytlämpöpussi on arjenhelpottaja, jossa ei ole lainkaan toppausta. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti, vaan voit laittaa vauva lämpöpussiin päivävaatteilla. Vauva pysyy pussissa lämpöisenä kaupassa, kylässä ja muilla arjen riennoilla.

Kevyempi lämpöpussi turvakaukaloon - Baby's Only on ylellinen ja pehmeä lämpöpussi turvakaukaloon.

Tämä lämpöpussi on kevyempi versio Baby´s only lämpöpussista. Kevytlämpöpussissa ei ole toppauksia. Soveltuu parhaiten kevät - kesä -syksy ilmoihin. Päällinen on puuvillaharsoa.
 

Baby´s Only lämpöpussi pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä. Lämpöpussi tuo lämpöä ja pehmeyttä niin turvakaukaloon kuin vaunuihin ja rattaisiin. Lämpöpussissa on selänpuolella aukot 5pisteturvavöille. Se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja vaunuihin. Autoliitto suosittelee myös lämpöpussin käyttöä, sillä vauvan saa paremmin sidottua turvavöihin kun paksut ulkovaatteet eivät ole tiellä. Kun auto lämpiää, lämpöpussin etupuolen voi avata kokonaan tai vain raottaa. Kauppareissulla raota vain etupuolta niin vauvan ei tule liian kuuma.

Sopii käytettäväksi keväällä ja kesällä, soveltuu myös lämpimään alkusyksyyn! Mahtava Suomen kesän viileisiin ja kosteihin iltoihin.

Vinkki! Merinovillaiset vaatteet soveltuvat pussin sisälle loistavasti -laita vain pipo ja tumput vauvalle ja vauva on valmis liikenteeseen.

Soveltuu 5-pistevöihin reikiensä ansiosta.

Pussin koko: 86x38 cm, puuvilla

Pesuohje: konepesu 30 astetta

Materiaali: Ulkopuoli; 100% puuvilla, Sisäpuoli; 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä.