KIRJAT & DVD

Isä. Kerro minulle - kirja isältä lapselle

Myyty loppuun

Hinta: 20,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

"Isä. Kerro minulle "on ihana tapa isän kertoa kiehtova tarinansa lapselle. Vasta isompana osaamme arvostaa omien vanhempiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun hänelle sopii.
Parasta, mitä jätämme jälkeemme on oma tarinamme. Se, millaisena lapsemme muistavat meidät. Koko tarinaamme ei tule aina kerrottua ja osa tarinoista unohtuu lasten kasvaessa heiltä itseltäänkin. Vasta isompana osaamme arvostaa omien vanhempiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun hänelle sopii.

"Isä. Kerro minulle "on ihana tapa isän kertoa kiehtova tarinansa lapselle.

Tämä innostava täytettävä kirja on lahja, joka auttaa syventämään suhdetta rakkaimpien kesken. Anna kirja isällesi ja pyydä häntä kertomaan elämäntarinansa kirjan kysymysten avulla. Täytettyään kirjan hän voi palauttaa sen sinulle. Tai kirjoita kirja jo valmiiksi omille lapsillesi odottamaan heidän aikuisuuttaan.

Elma van Vliet sai kirjaidean äitinsä sairastuttua. Hän tajusi, että ei ollut tullut kysyneeksi äidiltään tämän menneisyydestä, elämästä ja unelmista. Kerro minulle -sarjasta on sittemmin kasvanut täytettävien kirjojen ykkösbrändi Euroopassa. Jo yli kolme miljoonaa ihmistä on jakanut elämäntarinansa kirjojen kautta läheisilleen. "Tehtäväni on auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä rakkaimpiinsa ja muistamaan, mikä elämässä on oikeasti tärkeää."