KIRJAT & DVD

Äiti. Kerro minulle - kirja äidiltä lapselle

Varastossa

Hinta: 20,90 2090
Määrä: kpl
"Äiti. Kerro minulle "on ihana tapa äidin kertoa hiehtova tarinansa lapselle. Vasta isompana osaamme arvostaa omien äitiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun hänelle sopii.
Parasta, mitä jätämme jälkeemme on oma tarinamme. Se, millaisena lapsemme muistavat meidät. Koko tarinaamme ei tule aina kerrottua ja osa tarinoista unohtuu lasten kasvaessa heiltä itseltäänkin. Vasta isompana osaamme arvostaa omien äitiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun hänelle sopii.

"Äiti. Kerro minulle "on ihana tapa äidin kertoa hiehtova tarinansa lapselle.

Tämä innostava täytettävä kirja on lahja, joka auttaa syventämään suhdetta rakkaimpien kesken. Anna kirja äidillesi ja pyydä häntä kertomaan elämäntarinansa kirjan kysymysten avulla. Täytettyään kirjan hän voi palauttaa sen sinulle. Tai kirjoita kirja jo valmiiksi omille lapsillesi odottamaan heidän aikuisuuttaan.

Elma van Vliet sai kirjaidean äitinsä sairastuttua. Hän tajusi, että ei ollut tullut kysyneeksi äidiltään tämän menneisyydestä, elämästä ja unelmista. Kerro minulle -sarjasta on sittemmin kasvanut täytettävien kirjojen ykkösbrändi Euroopassa. Jo yli kolme miljoonaa ihmistä on jakanut elämäntarinansa kirjojen kautta läheisilleen. "Tehtäväni on auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä rakkaimpiinsa ja muistamaan, mikä elämässä on oikeasti tärkeää."