Raskaudenaikainen hoito

i say - emätintulehduksen hoitoon

Varastossa

Hinta: 20,90 2090
Määrä: kpl
Poistaa kutinan, hajun ja liiallisen valkovuodon -täydellinen ratkaisu kaikille, jotka kärsivät emätintulehduksista ja haluavat nopean ja tehokkaan hoidon ilman reseptiä tai lääkärin käyntiä.
i say VAGINAL INFECTION on tehokas ja helppokäyttöinen emätintabletti, joka on suunniteltu erityisesti bakteerien tai hiivan aiheuttamien emätintulehdusten hoitoon. Se tarjoaa nopean avun emättimen epämiellyttäviin oireisiin, kuten kutinaan, kirvelyyn, hajuun ja valkovuotoon.

Tämä itsehoitolääke auttaa palauttamaan emättimen terveen pH-arvon (pH 3,8–4,5) ja ylläpitämään sitä, jotta normaali bakteerikanta voi kasvaa ja vallita. Vaikuttavat aineet, kuten hyaluronihappo, sitruunahappo ja boorihappo, kosteuttavat ja suojaavat emättimen limakalvoa sekä edistävät terveen bakteerikannan kasvua.

Mistä tietää oman emättimen pH-arvon? Apuna voi käyttää esimerkiksi helppokäyttöistä pH-kotitestiä. Löydät ne täältä.

Kuinka hoito tehdään kotona?
i say VAGINAL INFECTION on erittäin helppokäyttöinen. Yksi emätintabletti otetaan päivittäin seitsemän päivän ajan. Vaikka oireisiin voi tuntua helpotusta jo ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, on tärkeää jatkaa tablettien käyttöä koko hoitojakson ajan emätintulehduksen uusiutumisen estämiseksi.

Tuote ei sisällä hormoneja, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Pakkaus sisältää: seitsemän emätintablettia

Ainesosat: Hyaluronic Acid (sodium hyaluronate), Lactitol Monohydrate, Polyethylene Glycol 6000, Crospovidone, Magnesium Stearate, Citric Acid, Boric Acid.