Muut testituotteet

Ferritiinitesti / Anemiatesti

Varastossa

Hinta: 9,90 990
Määrä: kpl
Selvitä kotitestillä helposti ja luotettavasti sormenpäänverinäytteestä onko ferritiiniarvosi liian matala.
Matala ferritiini on viite raudan puutteesta.

Myös punasolujen muodostamiseen tarvitaan rautaa. Punasolut kuljettavat happea kudoksiin. Jos ferritiini on alle 30 µg/l, se tarkoittaa sitä, että rautavarastot ovat vähissä. Jos ferritiiniarvoon alle 40, suurimmalla osalla alkaa olla raudanpuutteen oireita.

Raskauden aikana kiertävän veren määrä lisääntyy noin 40 %. Veriplasman määrä lisääntyy enemmän kuin punasolujen määrä, mistä seuraa veren laimeneminen. Lisääntyvä punasolutuotanto vaatii rautaa, jota kuluu erityisesti loppuraskaudessa myös sikiön punasolutuotantoon. - Lääkärikirja Duodecim

Kaikkien raskautta suunnittelevien kannattaisi aloittaa foolihapon käyttö annoksella 0,4 mg/vrk. Sitä jatketaan ainakin raskausviikkoon 12 asti. - Lääkärikirja Duodecim

Anemiatestimme on suunniteltu auttamaan sinua selvittämään, onko ferritiiniarvosi liian matala. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan testin suorittamiseen, joten voit saada nopeasti tämän selville kotioloissa.
  • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen: Anemiatesti on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain seurata selkeitä ohjeita, ja voit suorittaa testin vaivattomasti omassa kodissasi.
  • CE-Merkitty: Testi on täysin CE-merkitty itsetestausta varten, joten voit olla varma sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta.
  • Havaitsee pitoisuudet 30 ng/ml: Anemiatesti pystyy havaitsemaan hemoglobiinin pitoisuudet tasolla 30 ng/ml. Tämä tarkoittaa, että se pystyy tunnistamaan mahdollisen raudanpuutteen varhaisessa vaiheessa, jolloin voit ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin ajoissa.
  • Nopeat tulos: Anemiatestin tuloksen saat 5 minuutissa, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään tulostasi.
Pidä huolta terveydestäsi ja seuraa hemoglobiinitasoasi kätevällä anemiatestillämme. Testimme tekee terveydestäsi huolehtimisen helpoksi ja tehokkaaksi.