Efemia rakkotuki - apu virtsankarkailuun

Hinta: 109,95

Valitse
Määrä: kpl
Elä aktiivista elämää ilman virtsankarkailusta johtuvia vuotoja. Efemia rakkotuki auttaa vähentämään virtsan ponnistuskarkailua. Helppo ja vaivaton käyttää!
Efemia rakkotuki on suunniteltu synnyttäneille äideille käytännölliseksi ja helppokäyttöiseksi apuvälineeksi virtsankarkailuun! Silikoninen tuki on suunniteltu helpottamaan tahatonta virtsankarkailua, erityisesti ponnistustilanteissa, tarjoten tilapäisen ratkaisun ikävään vaivaan.

Efemia-rakkotuki on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä silikonista, joka tekee siitä mukavan käyttää. Se on jo saanut runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä, jotka ovat huomanneet sen hyödyt. Tuotetta voidaan käyttää 3 kk ajan ja jopa 16 h päivässä.

Efemia on CE-merkitty lääkinnällinen laite luokkaan II b, ja sen tehokkuus on vahvistettu kliinisissä testeissä ja tieteellisissä julkaisuissa. Voit käyttää tuotetta jopa 16 tuntia päivässä, ja sitä voidaan uudelleenkäyttää jopa kolmen kuukauden ajan, mikä tekee siitä pitkäaikaisen ratkaisun virtsankarkailuongelmaan.

Efemiaa on saatavana useissa eri koissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tervemenoa parempaan ja huolettomampaan päivään Efemia rakkotuen avulla!

Voit valita kolmesta koosta: 30 mm, 35 mm ja 40 mm. Oikean koon määrittämiseksi suosittelemme, että aloitat pienimmästä ja kokeilet sitten sitä.