Kapalot ja unipussit COTTON & SWEETS

Cotton & Sweet - harso unipussi koristereunalla, vanilla

Varastossa

Hinta: 74,90 7490
Määrä: kpl
Rauhoittava tunne suloisen kääreen syleilyssä! Lumoavan kaunis unipussi vauvallesi!

Tilaa nyt, saat pikaisesti apuja pienen rauhoittavaan uneen.
Ihastuttavan vauvan harso unipussi, unikääre, joka on täydellinen kumppani pienokaisesi yöuneen! Vauvan unikääre on suunniteltu rakkaudella ja viimeistelty huolellisesti, ja se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun rauhallisiin yöuniin rakkaalle vauvallesi.

Kun vauva kääritään pehmeän unikääreen syleilyyn, hän saa nauttia sen lämmöstä ja turvallisen ympäristön tunteesta. Rauhoittava tunne auttaa pientä aarrettasi rentoutumaan ja tämä takaa syvän ja levollisen unen.

Vauvan unikääreen saat juuri sopivaksi vauvallesi rusettilukon avulla. Rusettilukko viimeistelee pussin kauniisti. Joka kerta kun kiedot vauvasi lumoavaan unikääreeseen, saat suloisen yhteisen hetken, jonka haluaisit ikuista kertatoisensa jälkeen.

Mutta siinä ei vielä kaikki - monikäyttöisen tuotteemme voi muuntaa unipussiksi, ja avattuna peitoksi, leikkialustaksi lattialle tai vaipanvaihtopisteeksi ! Voit käyttää sitä monin eri tavoin tarpeidesi mukaan.

Minimalistinen unikääre on valmistettu ensiluokkaisesta harsokankaasta. Kevyt puuvillakangas koostuu kahdesta ohuesta kerroksesta, joissa on vohvelirakenne, joka imee täydellisesti kosteutta ja on silkkisen pehmeää vauvan ihoa vasten.

Täydellinen Hushh white noise äänilaitteen kanssa - tuplatehoa rauhalliseen vauvan uneen. Hushh äänilaitteen löydät täältä.

Koko: 70cm x 70cm +/- 2cm

Materiaali: 100 % luomupuuvillaa, kaksikerroksinen GOTS-sertifioitu harsokangas ja antiallerginen täyte.  OEKO-TEX 100

Toimitusaika: Valmistaja toimittaa luotettavasti EU alueelta suoraan sinulle, toimitus noin 7 arkipäivää.